Merhaba kızlar 👋
24 mayıs çarşamba günü Tam 39 haftalıkken doktor kontrolümüz vardı alttan muayaneden sonra doktorum en geç cuma günü kucağımızda dedi inanamadım tabi 2 cm de açıklık vardı 😂 ama o muayene de canım o kadar yandı ki anlatamam oturdum ağladım sancılara
Yine aynı gün nişanım geldi ve yavaş yavaş sancılar devam etti hastaneye gittim nst de sancım 20 40 arası 2 gün öyle idare ettim ağrıyla sancıyla taaki perşembe gece 12 den sonra ağrılarım hafif şiddetlendi annem ve eşim hastaneye götürmek istedi kabul etmedim yattım uyumuşum gece 2.30 da suyum geldi hemen apar topar hastaneye gittik yatışım yapıldı 4 cm açıklık var ara ara suyum geliyor amma saat 7.30 oldu suyumun son damlası aktı ve benim asıl sancılarım başladı yırtıyorum kendimi epidural istiyorum iğneyi vur bakmasana öyle nasıl doktor sun sen acıdan kime ne dediğimi bilmiyorum saat 8.50 ye kadar böyle sancılar çektim 8.50 de odaya alındım açıklığa bakılması için ve 4 cm den 9 cm e kadar çıkmış kızımın saçları görünüyordu dikkatli onları dinleyip ıkınmam gerektiğini hemen doğacağını söylediler ve 10 dakka sonra saat 09.03 de kızımı kucağıma verdiler 2 tane dikişim var doğurdıktan sonra nasıl kuş gibi hafiflediğimi anlatamam serum bitenekadar uyumuşum zaten serum dan sonra odaya yürüyerek çıktım hemen kızımı emzirdim onunla ilgilendim şuan 4 günlük bebeğimle hayata alışmaya çalışıyoruz doktorumun dediği gibi 2 gün içinde doğurdum kızımı ❤️ Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah ♥️ gerçekten annelerin hakkı ödenmezmiş o gün bunu anladım ❤️❤️