Fatoss994 Adetime on gün var ve ben de bi dört gündür kasik da batma oluyor sizce test yapsam öğrenebilir miyim on gün var ken adete kaç gün kala test de öğrenenler var
Buglembetul Fatoss994 benim ablam adetine 4 gün var di kaset test yaptı onda çıkmıştı akşamına kan tahlili verdi hamileydi sen bir kaç gün daha bekle istersen 10 gün çok erken sonucta olmaz isen yaparsın test .
Migrenligebe Fatoss994 ben de adet bitiminden yaklasik bi hafta sonra kasikta batma yasadim, bir hafta sonrasinda yaptigim test negatif cikti. Adet gunumden bir gun once yaptigim test ise pozitif cikti. Biraz sabredin bence, ilac falan kullanmayin o arada
Edaaaaaaaa Fatoss994 canım ben adetıme 1 hafta kala beta hcg verdim kanda cıkıyor en erken oyle ögrendim şümdi 4+4 üm kesinlikle idrarda cıkmadı 2 gün kala bile sabırsızsan 3 gün daha bekle kan ver inşallah güzel haberler alırsın
Busracetin Fatoss994 ben de siiznle ayni durumdayim batmalar ve asiri gogus sizilari yasiyorum , ama 10 gun cok erken kaset testte cikmak icin bende bekloyorum cuma gunu betaya baktiticam adetme 4 gün kala cikar varsa insallah Ikimiz de gebeyizdir 🐣
Fatoss994 Peki folik asit kullanan oldu mu aranızda gebelik öncesi kolaylaştırıyor diyorlar bebeğin tutunmasini doğru mu? Tüm belirtilerim vsr gibi umarım benimde hemen belli olur 🙏
Fatoss994 Kasık da batma vsr böyle belime doğru göğuslerde acıma çok sık idrara çıkıyorum ama adete 10 gün var daha böyle olunca. Merak ettim doğrusu
Hilalsaatli Fatoss994 benim adetime 4 gün varken yani dün yaptırdım bugünde sonucu aldım pozitif. 7.72 cıktı beta hcg. Doktor var ama biraz yeni o yüzden düsük dedi perşembe tekrarlıycam insallah yükselir sorun yoktur. Aşırı bel ağrım arada sol kasığımda batma sık idrara cıkma su gibi akıntı var belirti olarak