Youngmotherr KumCi dur daha minnnacık o biraz daha büyüsün o zaman çıkar 😊 benim 17-19.haftadan sonra aniden çıktı şimdi 28+6yım göbeğimden yürüyemiyorum 🫣🫠
ciceklianne 10+0 iz. Ilk basta biraz vardi özellikle 8. Haftada şu şu gayet eski hali 😅 bir anda gitti
KumCi ciceklianne niye böyle oldu ki bende de aynı valla hani 12.haftadan sonra belirginleşmeye başlıyordu küçücük bile göbeğim yok bir anda mı çıkacak acaba?
KumCi ciceklianne niye böyle oldu ki bende de aynı valla hani 12.haftadan sonra belirginleşmeye başlıyordu küçücük bile göbeğim yok bir anda mı çıkacak acaba?
ciceklianne KumCi ya ilk başlarda hep duyuyordum gazdan dolayı şişkinlik oluyor diye. Çok şükür hiç hamile olduğumu anlamıyorum hatta unutuyorum 😅 iştahsızlık problemi de kalmadı. 1.5 kilo vermiştim başlangıçta ama şu an yemem düzeldi
Golge98 KumCi 😆😆 ne güzel işte bazıları başını yastıktan kaldıramıyor sen opte gebeligini başının üstüne koy 😁
Stardust KumCi 😂😂 ilk başta benim vardı hepsi gazmış galiba söndü sonra 😂 ama böylede bebegin hareketleri daha erken hissediliyo diye düşünüyoruum 😄
KumCi Stardust yemek yiyince bişeyler çıkıyor ama ona göbek diyemiyorum yaa o yemekten şişiyor ben açken bir göbek istiyorum🙈 bari iyi yanı olsun valla hoş değil buu şuan 😂😂
KumCi Golge98 ben yine başımı yastıktan kaldıramıyorum orası ayrı da insan bişeyler görmek istiyor ya 😂😂
KumCi ciceklianne ben hem kusuyorum hem yiyorum henüz kilom aynı 😂😂 inşallah yakında bişeyler görünür hale gelir 🙈
Golge98 KumCi 😆😆 göbeğin küçük kalsın bisey olmaz sonra kendine giyecek kıyafet bulamiyosun mesela ben evde karnım belim açık geziyorum sonra ne mi oluyor soğuk alıyorum kramplardan kivraniyorum
Sibel_72 Haftadan selamlar mincik bir göbekle yola devam ediyorum ilk gebelik ama ben hemen cıksın istemiyorum insan çok zorlanıyor uyumaktan bence acele etmeyin ;) bir anda çakacaktır
KumCi Sibel_72 maşallah yol yarılanmış darısı bize inşallah 🥹 bir anda değil alıştıra alıştıra çıksın işte bir anda çıkarsa çatlarız ya 😂