aselirmak3406 Sağ kasık ağrım var ara ara batma hissi ve adet olacakmış hisi birden kasık ağrısıyla uyandım. Aranızda yaşıyan varmı
Anonim3447 aselirmak3406 31+3 de bu belirtilere yakın şeylerle özele muayene olmaya gittim erken doğum riski olduğunu ve dikkat etmem gerektiğini söyledi
aselirmak3406 Anonim3447 ilk oğlum da bu şekilde oldu 31+6da doğdu kalbi durduğu için sürekli gidiyorum sadece bakıp gönderiyorlar sancı cıkıyo
aysegul_46 Merveozl kız bnde de var buu valla epeydir 31+6 haftalıgiz bnde böyle bir post açmıştım sabahları tuvaletimiz geldiği için dediler tuvalete gittim geldim yattım şimdi yine batıyor kasıklarim ağrıyor
aselirmak3406 Anonim3447 yok çok şükür yaşıyor 1 ay yoğum bakımda kaldı şuan 2 yaşında elhamdülillah 😊
m_Kubra_m Benimde var 26+6 haftalik aşırı derecede bel ve kasık ağrım var inşallah erken doğum felan olmaz
birnilmeselesi 31+0 dan bende yerimi alayım 2 gündür kasık ağrısıyla uyanıyorum oturup kalkarken batıyor
Merveozl Anonim3447 yatış yapıldı ciğer geliştirici yapılmadı üç gün kalacakmışım duruma göre ciğer geliştirici vereceklermiş