Ziynetdefne16 Kızlar reglime 2 gün var bu testi kullandım 20 sn de 2. Çizgi çıktı silik şekilde sizce yanlış sonuç payı varmi bu testi kullanan varmi
Omerikra Ziynetdefne16 kesinlikle en iyi test.ben transferin 5 gunu awoks diye bi test yapmistim negatif cikti 2 saat sonra fln prodoctor dan yaptim.2 cizgi cikti hergun sabah ilk idrara devam ettim poazitif cikti cok sukur.kesinlikle dogru sonuc veriyor
Atlassmomm Ziynetdefne16 silik bile olsa gebelik var demektir bende yapmıştım silik çizgi vardı ertesi gün doktora gittim 4hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim dikkat et ben bilmeden çok ağır işler yaptım
Ziynetdefne16 Ziynetdefne16 Yagmurr8 kızlar şimdi yine yaptım uyanır uyanmaz ama bu sefer kaset test yaptım anında silik ikinci çizgi çıktı gozle net görünüyor ama silik işte kimyasal gebelik vs değildir insallah
Youngmotherr Ziynetdefne16 fotoğraf atma şansın yok mu ya uzun zaman oldu pozitif görmeyeli 😄 hamileyim ama testi en son 7 ay önce yaptım yani 😂😂
Aysel_krdg Ziynetdefne16 ayy evet evet var geliyor bebiş sağlıkla gelsin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin
Ziynetdefne16 Çok teşekkür ederim kızlar Allah yavrularınızı sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin olmyanlanlara da bu sevinci yaşatsın :)
yaseminaltintas Ziynetdefne16 Ben 2 gun kala yaptigimda kipkirmizi cikmisti silik varsa kesin gebelik vardir