ayse_1960 busratekcn en son 23 haftayı galiba 655 Gr 31 cm di yarın kontrolüm var bakalım nekadar diyecek 🥰 sizinki kaç Gr cm
siyahinciii sevgi_0112 Rabbim nasip ederse neden olmasın canım Teşekkür ederim Allah razı olsun inşaallah tek dileğim iki paşamı sağlıkla kucağıma almak
Mericico Benim tüp bebek normal de 26+6 görünüyorum Geçen hafta çarşamba 27 haftalıkmjşım 1 hafta önden gidiyor dedi doktorum şimdi kaç günüm kaldı
Gamze_Hanim Kadersv21 Tüm anneler sağlıkla kucaklarına alsin yavrularını 💜🤲🏻 Benimde şom 15 günüm var, suan neler yaşıyorsunuz ve dogumu nasıl düşünüyorsunuz?
Kadersv21 Gamze_Hanim şuan kaşıntım var vücudumun heryeri kaşınıyor bugün cildiyeye gittim krem hap verdi sancı feln yok şu anlık normal düşünüyorum cuma günü çatı muayenem var ona göre sezeryan yada normal karar verecek doktorum sizin nasıl geçiyor rabbim herkesin yardımcısı olsun
Gamze_Hanim gtkgz Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı, sizinle de aynı günüm. Sizin ne gibi belirtileriniz var ve doğumu nasıl düşünüyorsunuz?
gtkgz Gamze_Hanim amin inşallah rrlabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin valla insan kararsız kalıyor doğum hakkında normal doğum gözüküyor doktor dedi ama insanin da ilk oldugundan gözü korkmuyor değil siz ne düşünüyorsunuz