Prensesannesi96 Kzlar selam şükürler olsun doğum yaptım . 38+1 😭🤲🏼 3 gündür suni sancı gibi evde çektim acile geldim geri gönderdiler yürüyüş sıcsk uygula sıcak duş 5 dk da bir e düştü dün yine geldim toplam 3 kere acile geldim alttan muayene nst ev 😂 ddm gücüm kalmadı neden eve gönderiyorlar en son nişanım geldi söyledim acılmam başlamış git 4 saat sonra gel bakalım yürüyüş yap sıcak duş al dediler. 3 saat yürüdüm belime sıcak havlu koydular duşumu aldım ve artık baygınlık seviyesine geldim hastaneye geldim 6 cm açılma olmuş dediler. 2. Dogum olduğu için hızlı olur dediler kardeşim geldi refakatçi odan belli olunca direk alıyolar. Suyumu patlattılar hemen suni verdiler doktorlar geldi 1 2 saat sonra doğumum gerçekleşti. Gerçekten çok zor çok zor ama normal doğum sonrası harika çekmeye değer ama artık gücüm kalmamıştı iyikş evde çektim yatakta çekmektense o sancıyı yürüyüş yapınca çekmek daha iyi geldi bana. Rabbim gün bekleyen herkesin yardımcısı olsun. Doktorlar ebeler hepsi çok çok iyiydi ilki özelde yaptım bunumda özelden hiç bir farkı yoktu.. doktorlar hepsi çok destek oldu canım bi tanem bebeğim hep böyle güzel yaklaştılar. Allah razı olsun hepsinden. Yattığım odada oldu doğumum bir kaç saat sonra başka bir odaya çıktık aama doğum sonrası odalar 2 kişilik riskli taşıyıcı hastalar tekli odadaymış. Yemekleri de aşırı kötü değil. Yanınıza 3 parça çamaşır pijama takımı getirin kanama durumu değişiyormuş.. bebeğe de ayni şekilde 3 yakım getirdim 2 si leş oldu su an 😂 ben memnun kaldım darısı size inşallah 😘🤲🏼
aystsnnn Gözünüz aydın öncelikle, bende orda olmayı düşüyorum da Çarşamba günü 41 haftalık oluyorum, gittiğimde acaba beni de eve gönderirler mi ? Çünkü acilmam sancım nişanım falan yok. Evimizde uzak, öyle sizin gibi gidip gelemem sanırım. 41 hafta yatış verir mi sizce
Prensesannesi96 aystsnnn bende sancı az azdı açılma yoktu aama gelip gidenler vardı o haftadan sonra geri döndürmezler diye düşünüyorum yürüyüş yapın en güzeli keşke evde çekip gtseniz çok sağolun darısı dağlıkla sizin başınıza inşallahhhhhhh
Aysuyaman Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün insallah 🙏Bnde 38 haftaligim sancılarım oluyor ama düzensiz orda yapmayı düşünüyorum inşallah sizinki gibi güzel geçer ikinci normal doğum olucak ilkin suyum geldi acilmam oldu hemen inşallah bundada oyle olurda dogururm doktor mu dogurttu asistanlarmi bide her gttngnde alttan mi bakıldı
Prensesannesi96 Aysuyaman teşekkür ederim canımmm. Emin ol 2. Daha kolay benim öyle oldu ama ben çok sağlam çektim sende evde çek çek muayeneye git vok kötü olunca ama sök raddeye kadar yatırmıyorlar bir uandanda iyiki öyle olmuş ddm hastanede yatakta çekmekten iyidir insanın evi
aystsnnn Prensesannesi96 çok sağolun 😘 ben dün gittim Çarşamba yatış dedi ,suni sancı verilecekmis biraz korkuyorum ama biran önce de kavuşmak istiyorum
Roro37 aystsnnn çam sakura takipli misiniz acaba? Ben de hastane arayışındayım ama bana biraz uzak olduğu için başka bir devlet hastanesinde takipliyim. Doğumda çam sakura takipli olmayınca sorun olur mu acaba?
Prensesannesi96 aystsnnn hadi hayırlısı dağlıkla gelsin inşallah yine bol hurma ye canım kesinlikle bende hergun yeter yeter gelsin diye dua ediyordum son günler geçmiyor :)
Prensesannesi96 Roro37 ben bir kere randevulu gittim sonra test vs acilden giriş yapınca alınıyor bence yine bir kere randevulu gidersen daha güzel olur canım olmasa da alınır bence
aystsnnn @“Prensesannesi96”#p28026751sagol canısı, valla denemediğim şey kalmadı inanir misin ama bı türlü bir işaret yok. Çokta hareketli kendisi😀