Sm135 Merhaba kızlar alerjik astım hastasıyım. Bahar aylarında kötü oluyorum nefesim daralıyor yatamıyorum 10 paket sigara içmişim gibi nefesim daralıyor. Doktorum aerıus kullanabileceğimi söyledi ama ben direniyorum. Kullanan var mı aranızda?
Asistan-mom Sm135 evet gebelikte ben de aerius kullandım sonra levmont a geçtim Bende her zaman vardi alerji gebelikte daha da fena oldu aslerjik astim resmen burnumu kapatıyor gibi bir gün ilacımı icmesem sabaha alerjim tutuyor dogum yaptim hamileyken de kullanmıştım ilacımı hala da kullaniyorm
Sm135 TubaY- merhaba çok kötü olduğumda kullandım çok iyi gelmişti. Şuan emziriyorum başka ilaç kullanıyorum
TubaY- Sm135 bana da verdi doktorum bebeğiniz sağlıklı mı yan etkisi olmadı demi benimki çok ağır sürekli kullanmak zorundayım korkuyorum
Fatoss-16 Sm135 bende verilen ilaçları kullanmak istemedim kortizondan dolayı ama drum bebek oksijensiz kalıyor kullanman lazım deyince kullanmaya başladım iyi olana kadar
TubaY- Sm135 levmont kullanmak zorundayım tekrar gidip aerıus bende işe yaramadı levmont sizde işe yaradı mı yan etkisi oldu mu