Merhaba kızlar ben bebeğimin cildi nasıl olur vs bilemediğim için bez stoğu yapmadım ama artık hastane çantası için bir karar verip almak istiyorum siz ne tercih ettiniz yada hangi marka için iyi yorum almadınız onu öğrenmek istiyorum mesela sleepy markasının çok sert olduğunu pişik yaptığını da duydum ama ona nazaran hem uygun fiyatlı hemde güzel olduğunu da duymuştum boşa alışveriş yapmak istemiyorum öneri ve deneyimleri bekliyorum.
Hangi bezi tercih ettiniz
Senannnn Molfix aldım 2 paket yeni doğan 60 lı beğenirsem devam edeceğşm
Beyazeller molfixte kullanan çok duydum biraz daha garanti gibi duruyor molfix prima gibi markalar
Senannnn Evet ama prima bence gereksiz derecede pahalı . Sürekli kullanacağımızı düşünerek molfix tercih ettim . Hem iyiymiş hemde primaya göre daha uygun
Sleepy aldım her zaman bulabileceğin bi bez olması önemli çoğu bebekte pişiğe sebep olan bez değişimi zaten aman sipariş verdim geldi gelmedi derken rezil olacağın bir bez değil a101 lerde tüm numaraları stoklu ürün elinde bitti kargo yetişemedi al minik paket kullan . Bide kullanıp öneren çok fazlaydı . Prima da kullanıp memnun kalanlar da çok var ama biraz pahalı hep prima kullanamicam için tercih etmedim açıkçası .
Senannnn oğlum doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum tek memnun kaldığım bez bu oldu ne bir sızdırma ne bir pişik sorunu yaşamadım 12 saat değiştirmesem bile sızdırma yapmıyor koku da yapmıyor sleppy ve molfixte denedim maalesef sızdırma ve pişik yaptı
Beyazeller evet o kadar yüksek ücretler bende vermek istemiyorum kesinlikle
Bende molfix pure&soft almaya karar verdim . Kardeşim yegenimw kullanıyor gerçekten yumuşacık . Umarım benim bebegime de iyi gelir
Bi paket baby turco aldım şuanlık memnun kalırsam bundan devam edeceğim
Mervekilics-03 bende bir paket 2 numara almıştım kalıpları cok kücük bir tane bile kullanamadım elimde patladı
beyzzsenturkk 2 numara bile küçük mü geldi yenidoğan için
Mervekilics-03 ben 2 aylık olunca kızıma kullanmak icin almıştım hamileyken paketi kızım 2 aylıkken açtım tam sırası diye bi baktım bez minicik avuç içi kadar diğer bezlerin kalıplarıyla karsılastırdıgımda 1 aylık bilemedin 20 günlük bebeğe anca olur öyle olduğu gibi duruyo hiç kullanamadım
beyzzsenturkk anladım canım bende bir paket almıştım sadece Allahtan teşekkür ederim
Yenidoğan molfix aldım, duruma göre büyüdüğünde bakacağım