Kadriye28 Kozlar 15 gün doldu adet günüm geldi olmadım kan verdim 35,1 çıktı çatlatma iğnesi olmuştum bu arada 15 gün önce perşembe günü negatifti bugün değerim yükselmiş varımdır bebek ???
SuEmbal Kadriye28 hayırlı olsun Canm merak ettimde göğüs ucu ağrın tüm günmü sürüyo yoksa ara aramı ağrın oluyor
Nur001 Hayırlı olsun tebrik ederim 😊 ben 9.2 yle öğrendim önemli olan artış değerin düşük dediler iki gün sonra 35 olmuştu . Sen de dilersen bi kaç gün arayla test ver emin ol 😊
Kadriye28 Nur001 evet ben iğneden sonra bir bayılma geçirdim 2 gün sonra diyim 26 çıktı değerim iğnenin etkisinden sonra 4 gün önce negatifti adet ağrıları da vurunca dedim test yapayım pozitif bugünde yaptım yine pozitif kan verdim çok şükür tutundu bebeğim
SuEmbal Kadriye28 Yaa bizde bebek istiyoruz bende pkos olduğunu söyledi doktorum hormonlarım iyi ama kiloluyum zayıflamam gerekiyor benimde bu hafta boyunca kasık ağrım özellikle sol yumurtalığım çok ağrıdı acı eşiğim çok yüksek normalde ama iki gündür sürekli idrara çok çıkıyorum Başımda çok ağrıdı ve yemek yaparken ilk defa midem bulandı test yapıp negatif görmeye çok korkuyorum rabbim herkese gönlünden geçeni en güzel şekilde nasip etsin çok zor bi durum ama vardır bundada bir hayır demek lazım😔
Nur001 Kadriye28 iğne durumunu inanki bilmiyorum hiç ama sen salı günü akşam acilde bi kan daha ver için rahatlasın artışı görünce rahatlarsın 😊