Rwerdst Rabiasamet27 Tuğra Uraz olucak inşallah. Tuğra Osmanlı mührü, Uraz da cesaret, güç, ateş bakışlı vs diye gidiyor 😄
Gizem0011 Rabiasamet27 Rabiasamet27 biz Miraç Ege koymaya karar verdik 😊 7 Haziran kavuşma tarihimiz Allah’ın izni ile 🙏🏻🥹
Aybarsmom_ Esraaybars 20 aylık başak burcu yeğenim var sizinkinin de burcu Başak galiba Eylül doğumlu yeğenim de çünkü gerçekten titiz dediğiniz gibi bu yüzden burçların da çok etkilediğini düşünüyorum benimki yengeç burcu olucak ☺️
Ikiz_annesii Rabiasamet27 Barlas, aybars, ertuğrul, cihangir Gündemimizdeki isimler bunlar ama eşimle ortak bi karara varamadık 😂 ben barlas ya da cihangir istiyorum
Lur-2006 Rabiasamet27 30 haftadayız hala emin olmamakla beraber Marin koymayı düşünüyoruz 🧿 denizle alakalı denizle ilgili demek
Esraaybars Esraaybars Başak evet başaklar heryerde gösteriyorlar gerçekten kendilerini, ama yengeçte güzel 2. Oğlumda zamanında gelirse yengeç olucak
Ikiz_annesii Rabiasamet27 seçeneğim hiç yoktu 27 haftalığız daha yeni isimler bulduk umarım çocuk doğmadan koymuş oluruz😂