2evlat1anne inciata ben devlet hastanesine gidiyordum ama bilkent şehir hastanesine gidicem artık doğumu orada düşünüyorum inşallah olursa 17 temmuz doğum için dediler ama 1 hafta önden gidiyormuş 12 temmuz oldu😊
Zeyas Narinsuu Benimde 38 haftada 3850 dedi ama yanılma payı var dedi doktorum şimdi 39 olcam bakalım kaç diycek busefer 😌
Mrvdgn Benim sata göre 5+0 bugün HCG 1001 çıktı cuma öğrendim gebeliğimi 🤩 bu hafta perşembe kadin doğuma gidicem bakalım kese görünür umarım
cocuklarimcanim 2evlat1anne 37+0 gunumuzu aldık bugün 11ine kavusuyoruz inşallah tabi erken gelmezse Miniş hanım
Zeyas Narinsuu Benim ilk doğumun sezeryan zaten şuan sırf direk gidip sezeryan olmamak için özel hastaneye gidiyorum doğum ssvd istiyorum çünkü inşallah yolunda gider herşey normal olur 😌
Onbeskasim _Meryem_aks 27+2 de gitmiştim kontrole kilosunu 1 kilo 1oo gram demişti. Cinsiyetimiz kız 😍 sizin
Demetmom Koztaburcan size tahmini doğum tarihine ne söylediler bize doktorumuz 25 Eylül dedi ama o kadar bekleyeceğini düşünmüyorum ben 😅
Koztaburcan Demetmom bana tahmini 25 Eylül dediler ama 18 eylül de olabilirmiş bi hafta önden gidiyor dedi 😊