Feyzaclk Özellikle yanlarıma tekme yiyince, kasığa yakın yerlere acayip huylanıyorum ya gıdıklanıyorum resmen. Eşimin de oralara dokunmasına izin vermem ama bebişe bişey yapmamıyorum ah uh demekten başka. Benim gibi olan var mı🙈😂
Aybarsmom_ Feyzaclk ayy bu zamanlarda hep böyle galiba 🥰 özellikle yan yatarken kasıklarımda balon patlatiyormuş gibi değişik şeyler yapıyor huylanıyorum ama hoşuma da gidiyor 😁 hele balık gibi dalgalanması yok mu 🥺💙
Feyzaclk Aybarsmom_ her haraketi başka güzel. ❤️🤲🏻Ama aşağı attığı tekmeler haric. Onlar vajina kısmını cok acıtıyor ya
turkuaz_ Aybarsmom_ aynen ya benimde orda baloncuk patlıyormuş gibi oluyor hem çok tatlı hemde çok garip his
Aybarsmom_ Feyzaclk nazar değmesin ama ben onu hiç yaşamadım ya 30 haftalıkken baş gelişti zaten şimdi nasıl bilmiyorum yarın gidicem eğer donmediyse aynı pozisyondaysa o yüzden aşağıya tekme yemedim galiba 🤭🤭 orda dikiş var uslu dursun zaten😁
1asel-duru Bende artık tekmeyi geçtik içeride suya dalış yapıyor gibi hareketler yapiyo sanki topuğu ile karnımı gidiklar gibi bazen öyle sert yapiyo ki noluyo ya bazen ahh diyorum erkek bebek bekliyorum ilk gebelikte kızım oldu bu kadar hareketli değildi şimdi oğlan hiç durmuyor maşallah çok hareketli 31 haftalik