Feyzafeyza123 ISILTAN benden bahsetmişsiniz ve günlerdir düşündüğüm şey🥰34 artı 5 im bugün 2 farklı doktora gıttım 3 Temmuz dedi bırı dıgerı daha panık bayram onu almak ıstıyo bende kararsızım
ISILTAN Btl_zngn A sahi mi tarihiniz kesinleşmiş gibi :) İnşallah herşey istediğiniz gibi gerçekleşir :)
ISILTAN ikiprensannesi66 İnşallah istediğiniz gibi doğumunuz gerçekleşir en önemlisi annenin istediği şekilde doğum yöntemini seçip gerçekleştirmesi kesinlikle :)
Havvaca Smlaa bende 34 oluyorum bayramda annemlere gitmek istiyorum bayramda 2 saatlik yol kendi aracimiz var istediğim an durabilirim ama korkuyorum ister istemez 😂
Smlaa Havvaca anneme gidicek olsam hiç düşünmez giderdim ben dün ebeye sordum canım 2 saat risk sayilmiyomus 1 saat ara ile biraz yürü durup dedi ama
Burnumageliyoduslkmsn Sakin olun kızlar 39 da olsa gelmiyor bazen 🥴 misal ben 40+5kac bayram geçirdik kızımla 😁 içimde yaşlandı
Havvaca Smlaa o dert değil 10 dk da bir de durabilirim sorun olmaz kendi aracımız ama insan tereddüt ediyor. Gidince bol bol dinlenirim kimse benden bir şey beklemez çünkü annemin evi o yüzden kafam rahat biraz ama eşim panik 😂
Minyonz ISILTAN benimde tam bayramin birinci günü 39a giriyoruz . Şuanlık normal doğum görünüyor. Alttan muayene de yapmıyoruz dedi devlette doktor. Beyfendinin canı ne zaman gelmek isteyecek acaba heyecanla bekliyoruz😆
542854 ISILTAN dün gittik günüm kesinleşti 27 Haziran arefe gününe verdiler sirayi 38+6gunluk oluyorz o zamana 🙈