ISILTAN Merhaba. Haftası bayram haftasına gelen ve sezaryan doğum isteyenler var mı ? Sezaryan için gün aldınız mı ?
Tubag1 ISILTAN bennn 😕 arife günü 39’a giriyorum napcam bilmiyorum sezeryan ya da normal henüz belli değil ama umarım bayramdan sonraya kalır 39 sakıncalı bir hafta
Nesnes28 ISILTAN benim 39. Haftam 28 hazirana geliyor bayramın 1.günü sanırım ama zaten sezeryan olacağı icin doktor 38.haftaya 20hazirana gün vermişti tekrar 37 de gidip konuşacağız inşallah 🥰
Smlaa ISILTAN ben de 34 haftalık oluyorum bayramda eşimin ailesi şehir dışında gitmeye çok zorlanıyorum vala nasıl olucak bilmem
Yldzhra bitterciko seninle aynıyız 39. Haftam tam arefe gününe denk geliyor ama benim doktorum bayramdan önce alırız dedi 22 23 gibi olabilir sezeryan olcam zaten
ISILTAN Tubag1 İnşallah istediğiniz gibi bayram sonrasına kalır . Kendimde bayram sonrasına istiyorum .
ISILTAN Nesnes28 Merhaba . Gününüzün kesinleşmesine sevindim mahşallah :) Herşey yolunda mı ? Suyu kilosu sizin sağlığınız ?
Yaglioglu Benim 30 Haziran görünüyor ama doktor o kadar beklemez dedi şu an pazartesi itibariyle 35+3 olduk(29 Mayıs) başı aşağıda doğum pozisyonu almış dedi doc.
ISILTAN Yaglioglu Merhaba . Hangi doğum yöntemini tercih ediyorsunuz acaba ? Tam 1 hafta önümden gidiyormuşsunuz :)
Fadime5656 Yaglioglu aynı haftadayızzzz tahmini 38 de falan olur mu acaba yaa oglım 38+2de sezeryan la dogdu 😍
Mineee35 Smlaa kuzum bende bayramda 36 haftalık oluyorum 4 saatlik yol sakıncalı olacağını düşündük daha belli değil gidip gitmicegimiz ama Allah’tan eşim de böyle düşünüyor yoksa yolda dogurcam valla keşke gidebilsem isterim yani
Havvaca Smlaa bende 34 oluyorum bayramda annemlere gitmek istiyorum bayramda 2 saatlik yol kendi aracimiz var istediğim an durabilirim ama korkuyorum ister istemez 😂
ISILTAN Cicilibicilim Mahşallah . Hangi doğum yöntemini tercih ettiniz ? Bayram haftasına gelmekte insanı tedirgin hissettiriyor :)
Moomlifee 36+3 civarımdayım şu an devlet hastanesine gidiyorum ama sezeryan istediğim için acilen bi özel hastane bulmam gerek
Nesnes28 ISILTAN iyiyiz çok şükür ama bebek 30.haftadan beri kanalda olduğu için biraz baskı yapıyor doğum heranda gerçekleşebilir umarım heran olmaz vaktini bekler🙂 34.haftada gittiğimde kilosu 2500gramdı. Şimdilik bu şekilde ilerliyoruz bakalım 🥰
Yaglioglu ISILTAN ben normal doğum istiyorum ama doktor 37. Haftada çayı muayenesinde belli olur dedi şimdilik normal yapabilirsin gibi duruyor dedi
Cicilibicilim ISILTAN benim tercihim tabiki normal doğum doktorum da normal dedi şuan için sezaryen gözükmüyor bebiş dönmüş zaten artık ne zaman gelirse 🤷♀️😊
cherryblossom7 ISILTAN merhaba benim doktorum 29 haz icin istiyor 38 de ama ben bayram sonrası istiyorum aksilik çıkmasın bayram da diye . Umarım öyle olur 😔
ISILTAN cherryblossom7 Merhaba . Evet haklısınız bayram sırasında haftasında doğum yapmak istememenizi . Kendimde bayram haftasında istemem . Hem doktorum hem tüm hemşireler yakınımda olsun izinde olsun istemiyorum . İnşallah istediğimiz zaman sağlıkla kalbimizde ki gerçekleşir Allah hepimizin yardımcısı olsun :)