-Seymaa- Kızıma bir türlü isim bulamıyorum çok kararsız kalıyorum isim konusunda doğuma da 50 küsur gün kaldı ben gibi olanlar var mı🤔
Amineazra -Seymaa- ben anlamlarına önem verdiğim için şu isimleri beğeniyorum 🙂 arkadaşlarda yazarsa fikir olur size Sare Sena hafsa Meryem Betül alya yüsra Rana eslem Zehra elif erva hüma hüda şifa afra Tuba hifa Nisa Kübra Rabia Sümeyye meva sevde 🌸
ozlemm12 -Seymaa- 2 kızım var biri Berra biri Zümra üçüncü yolda kız olursa Serra olacak anlamları çok güzel bakabilirsin Elizan ismide çok güzel
Amineazra 35_tecrube çok güzel maşallah adıyla yaşasın prenses 🙂bizim tanıdığım Meryem var çok becerikli hafızası aşırı kuvvetli kitap okumayı çok seviyor uzun boylu beyaz tenli bir kız ailesi de onu ayrı seviyor en küçük kız 🥰🌸
-Seymaa- Ahusna biz kaç kere fikir değiştiriyoruz bir türlü tam olarak içime sinmiyor ama İnci ismi gerçekten güzelmiş
FatimaNur51 -Seymaa- 47 gün bizimde kaldı. Oğluma mert ismini koymayı düşünüyorum ama hala bir türlü tam emin olamadım strese giriyorum bazen bunun yüzünden