Kızlarr iyi geceler, 38+6 haftalıgım çatı muanesinde vajinamın üst tarafından basık oldugunu söyledi doktor ve biraz zorlu olucagını karnıma destekte bulunucaklarını ve alt kısımdan hertürlü kesilcegını ve dikiş atılcagını söyledi dr bu durumu yaşıyanlar var mı bu şekilde söyleyince dr sezeryan olma kararı aldım ve günüde aldım salo günü inş sezeryan olucam hızlı bi karar mı vermişim düşünceleriniz neler??

Sinemxx bence doğru karar zorlanırsa Allah korusun bebişe bişey olabilir omuz çıkıklığı gibi riske atmamak en iyisi çünkü kesin dikiş atılacağını söylemiş

Sinemxx benim arkadaşımında çatısı dardı sezeryan dedi doktoru sezeryan oldu mecburen çatısı dar olanların zorlu geçiriyormuş o an açılma az olduysa direk zaten sezeryana alıyorlar

Sinemxx aynı durumdaydım sizinle üstten çatı kemiğim genetik olarak basıl durumdaydı normal doğum yaptım evet biraz zor oldu karnıma baskı uyguladılar dikişlerim fazla oldu
    Ama iyileşme süreci çok daha hızlı ve kolay oluyor bence bir kere daha düşünün derim tabi ki hepsi bi doğum şekli yine de tercih size kalmış :)

Sinemxx Çatı darlığı çayı eğriliği sadeece ve sadece doğum anında belli olur açılma kasılma olmadan doktor bunu bilemez. Eğer normal doğum isteyip korkudan bebeğime bişey olur kafasıyal sezeryana ikna olduysanız nor mal doğumh destekleyen en az 2 doktorlar daha görüşün. Sonrasında yoktan yere yaşanılacak travma lohusalıgınıza ve bebeginize eklenmesin. LÜTFEN BU SÖYLEDİĞİMİ CİDDİYE ALIN VE NORMAL DOĞUM İSTİYORSANIZ EN AZ 2 DOKTORLA DAHA GÖRÜŞÜN!!!