Lina92_ Arkadaşlar 14+2 günlüğüz. İkinci gebeliğim, 56 kiloyum. İlk gebeliğimi ya 18 ya da 20. Haftada hissetmiştim. Bugün arada böyle göbeğimde nabız atışı gibi 2 pıtpıt yapıp geçiyor. Bebek hareketi olabilir mi ya , hissedilir mi acaba ?
2prensesannesi__ Lina92_ bn 15 haftaligim 2. Gebeliğin ve 80 kiloyum ama bazen göbek dediğimin orda ve sağ sol taraflarında çekilme gibi kayma gibi biseyler hissediyorum. Genelde yatarken oluyor bu. İlk hamileligimde ilk hareketlerini hatırlamıyorum bile. 30 a gelmedende rislki ebelik oldu ve az hareket etti. Acaba bu hissettiğim bebek mi
Esra1139 Lina92_ canım hissedebilirsin ben 15.haftada çok az kıpırtı hisettim emin de olamamıştım 16.haftada emin oldum artık şuan 21 olduk ve sürekli hakaret ediyo masallah 🥴
Minigininannesi Lina92_ bir çok kişi yok bağırsak diyecek istisnai oluyor bence çünkü bende hissediyorum 14haftalik olduk gıdıklar gibi. Bağırsak hareketi ile alakası yok. Hissediliyor benimde ikinci hatta eşim elini koyuyor bak oldu diyorum o da hissediyor elimin altında kayıyor gibi. Birde bağırsak hareketi sürekli farklı yerlerde oluyor bu gayet sabit hep aynı yerde 4-5gundur hissediyorum. Kızım da hissettiklerim gibi
R_Cankesen12 2prensesannesi__ bnde öyle hissediyorum 8 haftalıgm.daha ama bundan önce de düşük yaptım bir tane de oğlum var o düşük yaptığım da hissediyordm sonrasında da takip ettm normal halinde olmadı smdi gene hamileym gene öyle oluyor arada hissediyorm
Lina92_ 2prensesannesi__ bende göbek deliğimin orda hatta genelde solunda hissediyorum 2 gündür. 15 hafta da hareket hissetmek için erken gerçide. Bilemiyorum ki 🤷🏻♀️ çünkü bağırsak hareketlerini hissediyorum onlar gibi değil. Ama erken olduğu içinde şüphe duyuyorum. Muhtemelen sizinde değildir sanırım
Lina92_ R_Cankesen12 8 haftalık hareket hissetmek için bence çok çok erken çünkü çilek kadar falan daha. Hissetmek çok zor olur
R_Cankesen12 Lina92_ ama eskiler annelerimiz diyor erkek bebek 40 günlükken pıt pıt atarmis onu geçtim takipledim yani geçen sene düşük yaptım aynı durumdaydım o süre zarfında olur muyum dedim olmadım öyle hareket şuan gene hamileym ve o hareketler binde bir geliyor çok sürmüyor ztn
Lina92_ Minigininannesi doğru diyordun bağırsak hareketi sürwkli farklı yerde bu dediğin gibi sabit yerde. İkinci çocukda olsa insan heyecanlanıyor 🙈
Minigininannesi Lina92_ aynen ilki ikincisi olmuyormuş her çocuk farklı bir heyecan oluyor. Ama bebek hareketi çok güçlü değil zaten o imkansız ama doktorun da tam ultrason da baktığı yer böyle kayıyor gibi içte birsey geziyor gibi çok farklı bir şey ❤️
Lina92_ R_Cankesen12 aynen çok nadir hissediliyor. Sık sık değil. Zaten küçücük. İlk gebeliğimle bu gebeliğim o kadar farklı ki.. Bütün hurafelerde erkek olduğunu gösteriyor mu diyeyim nedense bende hep erkek olduğuna inandım. Etrafım da da herkes kız diyen yok inanın. İlki kız evladımın. 12. Haftada doktor kız gibi duruyor bir kaç hafta sonra tekrar bakalım dedi. İnanır mısın hala cinsiyetinin değişebileciğine erkek olabileceğine inanıyorum 😅 belki ilki kız ikincide erkek olsun ikisini de tadayım istediğinden. Gerçi Rabbim sağlıklı , hayırlı evlat versinde cinsiyeti çok da önemli değil
Mervekim Lina92_ 12. Haftada doktorum kız olabilir dedi ama 15.haftada erkek olduğu kesinleşti belki değişebilir 🫠 sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah 😊
Lina92_ R_Cankesen12 tam göstermedi zaten bacaklarını kapatmıştı. Ama bir pipi çıkıntısı yoktu ona göre dedi sanırım