Liya98 Slm kızlar pik günü malesef degerlendiremdik yani dün pik oldu fakat bugun degerlendi ama ovulasyon silik yani catlama gösterdi sizce yinede tutarmı yaşıyan varmı cok üzüluyorum iş güc yorgunluk olunca her istedin zaman olmuyor☹️
Ezgi341 Liya98 canım çatlamadan sonra 2 gün değerlendirin birde pik gününü değerlendirin diyor çoğu doktor tutabilir tabiki
Liya98 Ezgi341 pil günü nedir canım Pikden önce 4gün hergün degerlendi tam pik oldu zaman olmadı simdide silik cıktı ☹️
Ezgi341 Liya98 sperm zaten vücutta 72 saat canlı kalabiliyormuş tutar inşallah stres yapma oluruna bırak folikasit kullan
Liya98 Ezgi341 yani pikden once 26da gecesi degerlendi ondan sonra 27 de pik tam oldu kıp kırmızı ovulasyon ve bugun 28de anca degerlendi yine akıntım bem beyaz sence ama silik
Ezgi341 Liya98 inşallah tutar canım zaten gün aşırı değerlendirmeyi öneriyorlar sperm kalitesi düşmesin diye
newmomm_ Tavsiyem kafanıza takmamanız ne zaman takmayı düşünmeyi bırakırsınız o zaman gelir genelde bebek haberi, bu arada her gün ilişkiye girmeyin gün aşırı olması gerekiyor 4 gün üst üste çok siz spermleri yavaşlatırsınız bu şekilde.
Liya98 newmomm_ anladım canım geceden geceye oluyordu yani arada mesafe oluyordu yinede hadi hayırlısı 😁
newmomm_ Liya98 ilişki gün aşırı olması gerekiyor yani bugün oldu yarın boş o şekilde spermin kalitesini hızını düşürürsünüz o şekilde :)
Liya98 newmomm_ malesef canım işe gidiyorum eve gelince gece oluyor bide aşırı yapmak icin sanırsam tatil gerekir 😁 evet biliyorum bir dolu bir boş yapmalıyım ama ne zaman oludumu yapıyoruz hani plan etmek zor oluyor