Hemen anlatiyim ilk dogumum orda oldu bunuda orda dusunuyorum kismetse simdi soyleki doktorda hangisine gittigin fark etmez ama denk gelirsen renginar akbuluttan devam et cooook iyi bir doktordur bayandir cok memnun kalirsin
Dogumhane nasil dersen yatisin veriliyor dogumhane 5. Katta herkezin tek tek odasi var ve icerisi otel gibi kocaman oda orda hem yatak he. Catal yatagi var ayrica banyo var istedigin her an dusa girebiliyosun cocuk dogana kadar o odadasin yanina refakatci bayan alabiliyosun dogum anindada istersen yaninda kalio istemezsen kapida dogumun bitmesini bekliyo dogumunu bitirince ise seni 4 .kat yani bi alt kata aliyolar oradaki odalar iki kisilik ama turklerle turk yanyana alimiyo yani suriyeli biriyle seni yanyana koymuyolar ben onlari kinamiyorum bana gore herkez esit ama hastane oyle yapmis ayrica sunuda unuttum dogum aninda sadece 2 veya 3 ebe oluyo doktor sikinti yoksa girmiyo normal dogumu boyle sezeryan icin ayri bi ameliyathanesi var onu doktorun sezeryani uygun gorurse yatisini yapip sezeryana doktor giriyo die biliyorum