Svd12345 Arkadaş belki ultrason da farklı çıktığı için böyle soru sorma gereği duymuş olabilir.. Bnm de SATA göre 13+0 ama ultrasona göre de beş gün geride 12+2 çıkıyor 😊
Golge98 kahvetutkunu23 bebeğe bağlı o günü saati ne zamansa o zaman doğuyor ama her bebek sat a göre hesaplanır
Bulbulyuvasi Golge98 canım benim sat ile bebek ölçümü arasında 3 hafta fark var. Ölçüme göre gidiyoruz 🥲
Golge98 Bulbulyuvasi gelişim den kaynaklı o 2 hafta ve sonraki gelisimler arastirilmali hangi doktora sorarsan sor sat önemli der senin bebeğin önden geliştiği için öyle
Bulbulyuvasi Golge98 hayır canım benim sat ile bebek uyusmuyor geç döllenmis haftasına uyumlu normalde onu demeye çalıştım
Golge98 Bulbulyuvasi 3 hafta var fark diyosun nasıl haftasiyla uyumlu oluyor haftasiyla uyumlu demek sat tarihi ile aynı haftada gitmesidir
Bulbulyuvasi Golge98 bak simdi benim son adet tarihim ekimin bası gibi ama ben ocakta gittim ve 13+1 dedi bebek icin adetim de düzensiz olduğu için doktor da dedi ki bu gibi durumlarda sata göre değil ölçüme göre ilerliyoruz