Amore_Madre Son regl tarihim 2 Mayıs ve 24 mayıstan beri sabahları pembemsi akıntım ve arada kahverengi lekelerim oluyor hamile olabilir miyim? Test yapsam doğru çıkar mı yoksa daha çok mu erken?
NobleMom Amore_Madre Yerleşme kanaması olabilir. Regl gününüze az kalmış. Sonuç alabilirsiz ama kesin olması açısındam regl günü yapmanızı tavsiye ederim 👍🏻
Amore_Madre NobleMom 7 ay önce 14 hafta 5 günlük çocuğumu kaybettim sonra 5 ay kadar korundum araya deprem girdim evimiz hasarlı çıkıp orda burda kalınca bir türlü nasip olmadı önceki gebeliğimin psikolojisini atlatamadığım için çok istediğim bir gebelik ben nasıl dayanırım şimdi😀🤦🏻♀️
NobleMom Amore_Madre Alın bi test yapın o zaman nolcak 🙂 çıkmazsa üç gün sonra tekrar test yaparsınız
NobleMom Amore_Madre 3 gün sonra yenileyin testi. Geç döllenmedir belki. Ama genede siz sonradan üzüleceğiniz erken beklentiler içine girmeyin olur mu 😕
Amore_Madre NobleMom önceki gebeliğim de geç döllenmeydi 9 gün geç görünüyordu 6 gün geçtikten sonra yapmıştım testi yine öyle dneyecem🥺