Senbenimmucizem Arkadaşlar ikiz gebelik için Medipol düşünüyorum önereceğinz doktor var mı özellikle ikiz sezeryan doğum yapan 6 . Aya girdik hâlâ dr.bulamadım da şimdiye kadar eğitim araştırma ya gittim
Dlbr23 Senbenimmucizem Aytekin hanımı öneririm memnun kalırsınız. Hastasına sonuna kadar sahip çıkıyor
Birkucukmucize Emmis bir kere akşam düştüm nobetci o vardı ona gittim neredeyse hiç ilgilenmedi benimle acaba onun hastası olmadığım için mi
Nurrmerttt- Senbenimmucizem Kesinlikle Aytakin Hanım’ı tavsiye ederim doğum yapmadım ama çok aşırı ilgili çok detaycı ve çok samimi 🥰
Emmis Birkucukmucize çok espirili çok ilgili aslında ağzından Allah lafı düşmez, ben dogum sancısı çekerken oturup bana dualar falan okudu
Birkucukmucize Emmis ne güzel bana neden öyle davrandi ki o zaman sonuçta hamileyim çok sert dusmusum ve aksam nöbette olduğun icin mecburen sana gelmişim ve hiç ilgilenmedi
Elifceylan3421 Senbenimmucizem medipol değil ama pendik bölge hastanesine gidiyorum Cüneyt uzun var çok iyi bir doktor tüm kuzenlerim hepsi onda Doğum yaptı
Ayse_guney Elifceylan3421 gerçekten mi ilk defa duydum memnun olanı çevremdekiler de memnun değil bende çok soğuk bir doktor bana göre ☺️