tugba_3481 34 haftalık hamileyim ama sanki 38 haftalık hamileyim bebek çok batiyo tanışmaya zorlanmaya başladım yatamıyorum kalkamıyorum sizlerde böyle mi
Bbbsr tugba_3481 ayy 34 leri görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. 15 haftalık hamileyim sanki 7 8 aylık hanile gibiyim uyuyamıyorum dönemiyorum bel agrısı nefes darlıgı nasıl geçicek zaman ben anlamadım
Deletedmom_52 tugba_3481 inan bende öyleyim ya düşünüyorum 40 gün kaldı görünüyor az gibi ama nasıl geçecek 40 günn 😭😭😭
FatimaNur51 tugba_3481 bende aynı durumdayım. Yatarken kalkarken yatakta dönerken heryerim kasıklarım ağrıyor.zorlanıyorum artık iyice ağırlaştık 20dakikadan fazla ayakta kalayım iyice aşağıya iniyor
Deletedmom_52 tugba_3481 korkma Allahın izniyle kilosu falan iyiyse artık doğabilir kıvamdalar biliyorsundur sende Allahın izniyle bol bol yat dinlen ben 34e girdiğimden beri kalkamıyorum yerimden
Ggamzeet tugba_3481 aynıyız hafta olarak canım bizde yarın 35 oluyoruz ara ara kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı oluyor bazen uzun sürüyor bazen kısa bende şu son 1 haftadır falan baya ağırlaştım otururken kalkarken yürürken zorlanmaya başladım karnım çok büyük olmamasına rağmen
Sennuraslmelek FatimaNur51 bende 35+2 yatakta zor dönüyorum kalkamıyorum ağrı oluyo zaman zaman ve karnımda sertlık war
Sudennaz Bende aynıyım 34 olduk ama sancı oluyo ağır geliyo vajinada hareket ediyor vajinam çok acıyor incelemiş gibi sığamıyor sanırsam artık uyku bitti bizde artık gelsin diyorum çok bunaldım