Aysecan0335 Sellmaseellma ayy zorlu günler yaşamışsın ama çok şükür geçmiş gitmiş çok mutlu oldum sağlıklı uzun ömürler versin bebişinle size inşallah 🥰
Aysecan0335 Sellmaseellma bizde bugün 35+5iz sanki bugün çok hareket etmedi tedirginim kendimi dinliyorum , analık delilik 😀
Mona- Sellmaseellma Özelde kum torbası koyuyorlar deniliyorda 6 saat tutuyorlarmış. Kum torbası konuldu diyenlerin hiçbirinde göbek yok. O yüzden sormuştum 🌸🌸🍀🍀 teşekkürler
Nur001 Mona- var maalesef bana kum torbasını söyleyen kişi karın gerdirme ameliyatı olacak şimdi tesadüf sanırım
Mona- Cananyildiz ben konulsun isterdim ama devlette yokmuş öyle bişey . Kum torbası konuldu diyenlerin hiçbirinde göbek yok tesadüf mü bilemedim ama işe yarıyor gibi 🌸🍀🍀
Sellmaseellma Youngplanner şekersiz yaptım zaten kendisi yeterince tatlı oluyor kaynatınca şekere gerek kalmıyor
Mona- Sellmaseellma Doğrudur valla pek bilmediğim için acaba bağlantılı mı diye düşündüm ☺️İnşallah bende de göbek kalmaz 🍀
Sellmaseellma Aysecan0335 korkma annesi son haftalarda hareketler azalıyor ben artık hissetmemeye başladım yeri daralıyor çünkü
Sellmaseellma Mona- inşallah biraz yemenize dikkat ederseniz hiç bişey kalmaz 3 beyaz çok kilo ve göbek yapıyor
Aysecan0335 Sellmaseellma suyu azalmış yatış yapıldı 😔 kilosuda önde eğer enfeksıyon cıkarsa dogurcakmışım
Sellmaseellma Aysecan0335 ya ne diyorsun inşallah çıkmaz sen sakin ol içini ferah tut maşallah bak kilosu iyiyse hiç bişey olmaz korkma
Aysecan0335 Sellmaseellma enfeksıyon yok suanlık gozetım altında nst falanda ıyı yarın dr gelınce netleşcek heralde durum
Kadriyecebeciii Sellmaseellma çok acıyomu benım mesela acı eşigim düşük başım agrısa ilaç en biriydim şimdi malesef içemiyorum,ben dayanırmıyım acaba,bırde açılma varmı diye bakıyolar ya oda acıyomu😭
Sellmaseellma Kadriyecebeciii açılmaya normal doğumda bakıyorlar ki illaki acıyor alttan muayene de ama sezeryanda acı hissetmiyorsun sadece ilk ayağa kalktığında biraz sızı oluyor onun dışında aman aman bir acı ağrı yok zaten serum veriyorlar hissetmiyorsun
Aysecan0335 Sellmaseellma ahh selmacıım netlik yok bekliyoruz ama şükür iyiyiz oğlanla :) yarın ola hayrola🤷♀️😚😀