Artık bende doğurdum🐣 persembe günü normal rutin kontrolümüz vardı 38+3tük. Ve zaten 35. Hafta itibariyle bebeğimin gelişiminde gerilik başlamıştı doktorum bi kaç hafta takip edelim demişti. Ve en son hiç almayınca direkt yarın se doğuma alalım dedi🥹 o anki heyecanımı anlatamam🥲🥲 hemen eve gelip son hazırlıklarımı yaptım ve ertesi gün sabahtan yatışım yapıldı, daha sonra serumlar vs derken bi anda dediler doğuma gidiyoruz 🥲 bana bi titreme geldi…ameliyathane soguktu bana göre zangır zangır titremeye başladım ama heyecana bağlı. Oradakiler zaten motive baya ediyorlar. Sonra son şeyler derken birden sırtımdan iğne yaptılar, bana göre çok acıtan bi agrısı olmadı damardan açılan ile hemen hemen aynı hissi yaşadım. Zaten iğne geldikten sonra bi sıcaklık iniyor bacaklarınıza, tedirgin oldum biraz cünkü hissizlik bana pek iyi gelmedi. Ama hemen geçti 🥲 daha sonra sondayı taktılar inanın sinek ısırığı gibiydi, ondan sonra 10 dk içinde bebeğimin sesini duydum çok güzeldi o an gerçekten çok farklıymış. Ağlamaya başladım ama tansiyon yüksekliği başlamaması icin durmamı söylediler 🥲😂 daha sonra dikme işleri falan basladı galiba bi yarım saat içinde oda bitti. Ve sonunda hersey bitmişti yukarı odama alındım ve sonra bebeğimi getirdiler. Çok çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin. Sezeryan olduğu icin sütüm hemen çok dolu gelmedi bugünden itibaren gelmeye başladı sabırlı olmak gerek. Süt arttırıcı gıdalar çaylar içiyorum baya fayda ediyor. Benim bacaklarımın uyuşması geçtikten sonra agrılarım basladı parol serum veriyorlar zaten. Akşamına biraz yürüdüm o ilk yürüme çok zor oluyor ama güç kuvvet veriyor Allah. 🙏🏻 Bol bol yürüyüş ve su içmek çok önemli. Ayrıca bas agrısı oluyor dediler ama bende çok şükür hiç olmadı, onun içinde kahve ve bitter çikolata tavsiye ediyorlar. Belki uzun oldu kusura bakmayın, Gerçekten iyileşmek zaman alıcak ama bu herseye bedel şimdi kızım kollarımda 🙏🏻 Herkese hayırlı doğumlar diliyorum 🙏🏻🐣