Farasc Selam anneler bugün 34+0 olduk 💙 doktorum 9 Haziran gibi gel gününü belirleyelim dedi(özele gidiyorum ama devlet hastanesi de takipliyim.) şimdi şunu sormak istiyorum şehir hastanesi bizim baya güzel yani özel hastane gibi. Bir yanım diyor ki orda doğum yap doğum paranı da çocukların hesabına yatır (10 tane çeyrek biriktirdim.) bir yanım diyor ki özelde yap evinin dibi en azından büyük oğlum hemencecik gelebilir yanıma yani ondan da ayrı kalmak istemiyorum. Şehir hastanesi mesafesi arabayla 30 dakika. Bire şey sonuçta hiç şehir hastanesine gitmedim ama ilçe devlete de 28 hastalıkken gittim o yüzden şehir hastanesinde de doğurttururlar mı ya ay valla birazcık karışık anlattım sanki. Bide şimdi 2.sezeryan ya kaçıncı hafta da alır devlet ve özel
Aylinslmci Farasc merhaba bende ilk hamileliğimde özelde yaptım dogumu ıkıncı gebeliğim şuanda 34+4 haftadayım devlet hastanesine gidicem ve orada dogum yapmayı dusunuyorum. Sımdılık doktorumdan ve hastane calısanlarının yaklasımlarından memnunum ıkı gun ıcın o kadar para vermeyı dogru gormedım. 36.haftada cagırdı gun belırlemek ıcın 38ile 39 haftalarda alırız demişti.
Esrahmet Farasc devlet takipliyim benimde bir kızım var valla bende aynı şekilde çocuklarıma harcayacagim o parayı. Sonuçta özelde de kesecekler devlette de özel oda için okadar pwra vermek cok saçma geliyor . Ama şu var bizim burda devlet doktorları çok iyi . Şuan 33 haftalıgim 36 da gün veririm 38 de de alırım dedi doktorum bana
Turna44 Farasc canım özel gibiyse niye özele kadar para veresinki. Bende devlette yaptım. Gerçekten özel gibiydi. 👍
Badem_gozlum_ 38 39 arası aliyr bence devlete git eğer o hastane iyiyse. Paranı çocuklarına harcarsın. Yine de sen bilirsin ☺️
ErZeynep Artık çok yüksek olmadıkça paramızın değeri hiç kalmadı değmez yani kenara atacağın 10 bin ₺ evinin dininde özelde rahatça paşalar gbi doğur derim
Lavnya Özelde yap , sonuçta ne kadar da olsa devlet te odalar iki kişilik ilgi özeldeki gibi olmaz , sonuçta bir can dünyaya getiriyorsun parayı ha biriktirmiisin ha onun için harcamıssın
Farasc @Badem_gozlum_ ilçe devlet değil işte şehir hastanesi gerçekten güzel diyorlar özel gibi boşuna para vermekte istemiyorum bide şöyle güzel bi durum var özeldeki doktorum devlete geçecekmiş ama ne zaman geçeceği belli değil eğer benim doğum zamanı geçerse ona olucam ilçe devlette. En azından bildiğin doktorr