Daisy0000 SevgiUlucay Ne kullanırsanız kullanın çatlayacaksa çatlıyor.. Dünyanın parasını verip kaliteli kremler yağlar aldım,erkenden kullanmaya başladım.33te birden kırmızı kırmızı çatladım
Cnsu11 SevgiUlucay 3. Aydan sonra biooil aldım kullanıyorum 3. Aydan sonra başlamak gerekiyor ben uygun fiyatlı diye tercih ettim ama genelde tercih etmeyen çok biooili
minikmucizeemaak SevgiUlucay Bana doktorum artık başlamamı söyledi ve krem önerdi. 11+5 iz başladım kullanmaya doktorun önerisiyle Pellis diye bi kreme başladık
Aysenur222 Daisy0000 evet bende öle düşündüm hiç bişe kullanmadım 33 haftadayım hiç çatlağım yok mesala
zemberekkusu Bende 39. Haftadayım 5. Aydan beri kullanıyorum seviniyordum ki çatlamadım ama son iki haftadır lierac kullanmama rağmen çatladım cildim çok kuru belki ondandır
Puhu_ishak SevgiUlucay başından beri sadece bebek yağı kullanıyorum aşırı düzenli olmasa da günlük sürmeye çalışıyorum 37. Haftadayim hic çatlağım yok ama doğumdan sonra çatlıyormus genelde bakalım doğum sonrası nasıl olacak ,🤭
Simayy1 Ben sadece normal nemlendirici kullanıyordum cildim kuruydu ve kaşıntı yapıyordu , 1 ay oldu doğum yapalı ve hiç çatlağım olmadı vücutla alakalı bence bide önemli olan iç karnı nemlendirmek bunun için de bol bol su içmen lazım
Tutkaltupum Simayy1 evet en önemlisi su, vucudumuzu içimizi dışımızı heryeri yeniliyor ve iyi bakmamızı saglıyor 🤍
Feyzaclk SevgiUlucay 33. Haftadayım bir tüp lierac bitirdim. Şimdi hindistan cevizi yağı ve vucut losyonu kullanıyorum . Bi de bol su içiyorum tabi. Çatlar mıyım bilemiyorum hala vakit var çünkü