Burcuer serensuat tek o belirti yeterli olmaz diye düşünüyorum benimde ovulasyona.gore 17 mayısta çatladı en son da 22 mayısta değerlendirdik bende bekliyorum 10 günden fazla oldu günümde geçti ona rağmen bişey yok sizde regl gecikmesini bekleyin bence
serensuat Burcuer Evet beklicem, ilk denememiz bu ay bir kızım var kardeş istiyoruz, kızımda hemen ilk aydan hamile kalmıştım, bu ayda inşallah öyle olur, isteyenlere sağlıkla neşeyle nasip olsun🌸
gulsahgunees12 kitty_zge adetime 6 gün var ama ilk gebeliğimde ki belirtilerin aynısını yaşıyorum bugün kan verdim sağlık ocağında perşembe günü çıkacak yarım test yapsam çıkar mı ilk gebeliğimde 6 haftalıkken kalbi durmuştu o yüzden çok tedirginim şu an var mı yok mı diye
serensuat Burcuer maşallah allah bağışlasın😊 olur inşallah, demek gebe kalabiliyorsun stres yapma olur kuzum
Burcuer serensuat amin hepimizin evladını Allah bağışlasın 🙏🥰 şimdi regl olacakmışim gibi hissediyorum normalde boyle hissegimin sabahına olurdum bakalım olacak.miyim o zaman emin olacağım biraz ,normalde de ağrım sancım olmaz regl zamanı sadece ufak alt karın bölgemde hafif ağrı olur o zaman anlıyorum şimdi birde kalçama iğne batar gibi oldu
GulbenErhan Merhaba kızlar benim adetim üç gün geçti kan testi yaptırdım hgc 239 çıktı . İlk geveliğimde 11 haftada kalbi durdu geçen ay kimyasal oldu . Kasıklarım çok ağrıyor doktora gitmelimiyim biraz daha beklemeliyim .
Sibelsibos Burcuer şimdi tesadüf gördüm yorumunu bana bildirim gelmedi kusura bakma benim daha var adete o yüzden test yapmadım beklemedeyim kuzum 😄ksık batmaları ve akıntı hala aynı şimdi uyku eklendi ama erken daha teste üzülmeyim diye bu sefer bekleyeyim dedim
Burcuer Sibelsibos beklemem en iyisi yarın test yapacağım tekrar karnım sert ve büyüdü bugün eşim karnın çıkmış dedi regl şişliği mı bilmiyorum ya valla bir netleşseydi haber ederim yarın öbür gün dezaten doktora gideceğim 🥰
Sibelsibos Burcuer valla hiççççç sabrım yok ama mecburen şimdi yapsam erken direk negatifi görürüm biliyorum 🤭
Burcuer Sibelsibos ilişkinin üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekiyor benim 7. günüm olacak gecikme ,ondan temkinliyim birde dış gebelik geçirdim
Sibelsibos Burcuer anladım canım benim daha çok var 😊 22 ve 27 sinde yumurtlama gödüm adetim 12 sinde görünüyor benim çokkk daha bana güzel haber Verde bende umutlanayım 🤲😘😘
Burcuer Sibelsibos bence bu süreçte devam et değerlendirmeye ovülasyon a güvenme sadece ben 3 gün kala yumurtalığımi düşünüyorum
Burcuer Sibelsibos inşallah 🙏 bugün test yapayım da güzel haber veririm,gece su içmeden yatttm sabaha karşı sıkışık uyandım inşallah belirti dur🙏
Sibelsibos Burcuer devam ediyoruz bacım gün aşırı değil de 2 gün koyduk araya şimdi Nevşehir’de yola çıkıcaz belki Nevşehir hatırası olur 😄🤭🤭