1Bebegimiz Selam kızlar 34 haftalık hamileyim bazen instegram da videolar görüyorum böyle bebekerin kafası elli kolu top gibi çıkıyo çok belirgin bunu hangi haftalarda yakalama imkanı var
beyzzsenturkk 1Bebegimiz 16da ayak parmaklarını görmüstüm o kadar şirindi kiiiiii hala saklarım resmini
Pamuk 1Bebegimiz Ben 14. Haftada erken donem fetal anomali için detaylı ultrasonda parmaklarını ellerini ayaklarını görmüştüm.Parmagini emmeye çalışıyordu.
SSumm 1Bebegimiz galiba anne karnında çekilen videolardan bahsediyorsunuz ultrason olarak anlamış bazı üyeler 😊 31 haftalık olduk bende denk gelmedim hiç 😁 zaten göbeğimi çıplak olarak açtığımda bebek hareket etmeyi bırakıyor nedense 🤭
beyzzsenturkk 1Bebegimiz 16 haftalıkta görmüstüm tabi videolu olarak görmedim normal ultrason tabi aynı seyden bahsediyorsak
Serra3434 cauuv1 37 de olmaya basliyo disardan fazla belli olmasada elini degidiginde paramaklri bile sayiliyo🫠🫠🫠
Seval2468 1Bebegimiz 14 haftaliktan beri her gittiğimde çok net gösteriyor doktorum parmaklarını sayıyoruz
TomrisHanim Seval2468 canım yanlış anladın 🥲 7 ve 8. Ayda bebekler anne karnında tekme atınca karından gözüküyor elleri yada ayaklarınin şekli 🥰 seninki küçük ultrason ile görünür hareketlerini ilerleyen zamanlarda hissedersin de belki hissediyor da olabilirsin de
Ftma2 1Bebegimiz benim hep bir göğüs altımda böyle cikikti olurdu başını getiriyor sanardik hata dokununca kaçardı doktora gittiğimizde sorduk yine ayni sekil çıkarmıştı meğersem poposumuş hata ondan sonra hep çıkardığında böyle hafiften tipislardim oda zaten hemen kaçardı
Gunay_14_18 1Bebegimiz 33haftadayim dun ve bugun ayak ve ellerini gordum ayak tam netti)) kotusu o ki videoya cekdiyimi sanki anliyor hemen dayaniyor
Ftma2 Serra3434 bebisler çok fenalar ben eşime diyordum bu karnımda böyle durmuyor doğarsa hiç yerinde durmaz aynen de öyle hiç yerinde durmuyor