Nisaiste Hanımlar 12 sinde adet görmem gerekiyodu ondan 6 gün önce 9 gün boyunca kahverengi akıntım oldu test yaptım negatif çıktı şimdi baktım kahverengi bi leke gelmiş az bişey kafama takmak istemiyorum ama takıyorum işte bu konuda bi bilgisi olan var mı
kckfalmily Nisaiste kistin olabilir. Benim bekarligimdan beri çikolata kıstım vardi bu sekilde düzensizlikleri yaşıyordum. Insallah sizde yoktur.
merveanne_ Nisaiste cnm ayni durum bende de var pcos var ve suan 12. Gunum kahverengi leke halen geliyo kesilmedi adet de olmadim sen adet gordunmu
Pnprkp Aynı şeyi yaşıyorum, benim de bat 14 mayıstı. Bugün bir iki damla kahverengi leke gördüm. Dünden beri karnımın altında ağrı var. Muhtemelen adet olacağım
Nisaiste merveanne_ evet oldum pıhtılı şekilde geliyo bende de pcos vardı çok şükür kurtuldum ondan ama daha tam düzene binmedi adetim
merveanne_ Nisaiste nasil kurtuldunuz peki ne yaptiniz gecmezse bu haftaici gdecegm kontrole ama korkuyorum kotu bsey ckmaz insallah.gecen ay da 9 gun boyle oldu sonrasinda adet gordum budefa olmadim hala korkutuyor haliyle
tamamdanolmuss Nisaiste pcos geçen bir şey değil diye biliyorum sadece etkilerini azaltabilirsin sporla ve düzenli dengeli beslenerek. Nasıl geçtiğini düşünüyorsunuz acaba bende de var
Nisaiste merveanne_ yani sürekli ilişkiye girdim doktorum sürekli her adet oluşumda klomen kullanmamı istedi en son 3 au boyunca inofolic kombi mavi kullandım klomenle birlikte 3 ayın sonunda doktora gittim kistten kurtuldun dedi
Nisaiste tamamdanolmuss doktorum geçmiş dedi benimkiler bayağı küçükmüş spor yapmadım öyle düzenim de yok ilaçla geçti pcosum varken bi kilo alıyodum bi veriyodum klomen kullanmamı istedi doktorum her adetimde en son 3 ay boyunca inofolic combi mavi kullandım 1 ay adetliykende klomen kullandım sonra doktorum geçtiğini söyledi
tamamdanolmuss Nisaiste bende kilo yok boyum 170 kilom 57. Düzenli regl oluyorum sivilce tüy problemim yok. Doktor pcos var dedi ama belirtilerini taşımıyorsun hiç dedi. Dikkate alınacak bir şey değil dedi. Ben yine de geçmesini istiyorum ama geçmez dedi doktor. Bilemedim şimdi 🤔
Nisaiste tamamdanolmuss inofolic geçirdi galiba benimkisini sizin herşeyiniz yerinde çok şümür doktorunuza söyleyip inofolic kullanım isterseniz