Merveee_56 Kizlar 31 haftalık gebeyim masaya çarptım göbeğimi hareket ediyor bebeğim ama bebeğime birşey olmuş müdür çok korkuyorum sakat olmasından hastaneye gitmeli miyim
1kucukbaby Merveee_56 benim yengem hamileliğin de yeğenim küçük altını değiştirirken karnını tekmelerdi doktor hiç korkmayın asıl orada daha güvenli demişti
Nnanaa Merveee_56 şöyle düşün o kadar ufak şeylerden bebekler anne karnında etkilenseydi yarımız öyle doğardık herhalde
peri5860 Merveee_56 Benim öğrencim karnıma kafası ile çarptı tenefüse çıkar çıkmaz koşuyordu ben de aldım defterleri kitapları ciktigimla çarptığı bir oldu. Nasıl ağrı nasıl acı sorma öldüm. Sonra doktora gittik eşimle bir şey yok dedi olmaz dedi her şey yolunda yani
Syd_nrr Çocugu zaten karnında koruyon bi sıvı var çok sert çarpmadiysan ve hareket ediyorsa bende korkucak birşey yok aklına kötü birşey getirme carpmayla çocuk sakat mı olur iyi şeyler düşün iyi olsun bol dua et sağlıcakla hayırla kucağına al inşallah
Merveee_56 Syd_nrr kayınvalidem çok korkuttu eşimde hareket ediyorsa birşey olmaz dedi kanamam ağrım sızım yok çok şükür
Merveee_56 peri5860 kayınvalidem çok korkuttu eşimde hareket ediyorsa birşey olmaz dedi kanamam ağrım sızım yok çok şükür