bsrsnmz Hamile anneler, gebelikte eşlerinizin ilgisi nasıldı, nasıl nazlaniyorsunuz, eslerinizin hamileliginizdeki davranışları nasıl
Nnanaa bsrsnmz nazlanmaktan kastınızı anlamadım ama zaten hamileyken bana kötü,özensiz davranacak,yardımcı olmayacak ya da doğumdan sonra sanki çocuk sadece benim çocuğummuş gibi davranacak biri olsaydı eşimi baba yapmazdım 😄
tunasmom bsrsnmz açıkcası hiç nazlanmadım hiç gebeliğimi kullanmadım eşime karşı önce nasılsam hamileliğimdede öyleyim. Ama eşim hep ilgiliydi zaten sağolsun şimdi de öyle oda hamileliğimin bilincinde elinden geldiğince her konuda destek oluyor yardımcı oluyor hakkını yiyemem
Kirmizibasliklikizzzzz bsrsnmz iyi davranması için naz mı yapmak lazım? Hamile olan eşine iyi davranması için naz yapılmasına gerek yok.
ciceklianne Bebeğimiz olmasını benden daha çok istediği için gayet güzel gidiyor şimdilik :) evi süpürüyor, lavoboları çamaşır suyuyla yıkıyor, istediğim şeyleri bir şekilde bulup getiriyor 🥰 tabii ben de çalışıyorum bunun da etkisi var ev işleri konusunda
323832 bsrsnmz nazlanmama gerek kalmadan sağ olsun her şekilde yardımcım olmuştur son aylarda odemlerim fazlaydı ayaklarım şişti ben demeden buz torbaları getirir rahatlasın diye ayaklarıma koyardı gözü gibi baktı her zaman da dilimdedir hep söylerim hakkını helal et diye bebeğim 2 aylik oldu hala aynı şekilde yardımcıdır ben eşimin en çok babaligini sevmişimdir ona guvenmesem 2.cocugu düşünmezdim rabbim saygimizi sevgimizi bir ömür boyu sürdürsun
Yenibirannee bsrsnmz nazlanmam açıkçası nazlancak vakit kalmiyor. Benden cok eşimin beli ağrır en cok o yorgun 🤣🤣🤣 Allah var evden hic biseyimi eksik etmez. Canım şunu cekiyor demedim hiç. Ama nazlanma işi esimindir benim değil 🤣
beyzacmvrc bsrsnmz nazlanma gereği duymadım. Bulantı sorunum elhamdülillah pek olmadı evimden yemeğimi hiçbir zaman eksik etmedim hep evde yedik. Yeri geldi birlikte ev supurdugumuz de oldu uzanmam gereken yerlere o uzandı vs. Her zamanki gibi ilgiliydi. İlgi göstermesi için naza gwrek yok naz yaptık diye ilgileneceklerse ilgilenmesinler. Asermem bile olmadı benm nasıl hamilen csnin bisey cekmiyo mu senin hiç diye kiziyodu bana hatta 😂 Çok da beklentiye girmemek lazım zaten bence hamileyiz hasta değiliz saglikliyiz. Zor hamilelik geçirmediğim için her işimi kendim yaptım Rabbime şükürler olsun ☺️ sadece büyük temizlikte annem geldi iki sefer birinde iskele kuruluydi dış cephe de cam silmeye geldi ikinci de de yeni geldi doğum temizliği yaptık birlikte
AslanMerak Tabi hormonların etkisiyle ilgi isteğim arttı çocuk gibi baktıyorum kendime sağolsun masajımı dahi eksik etmez canımın istediğini asla geri çevirmez alır getirir kocam da kocam 🤣❤️
Kediannesi1 normal ya aynı ama tabi ev işlerine çok yardımcı yemek konusunda et tavuk pişirince yiyemiyorum diye kendi yapıyor işten gelince onun dışında aynı normalde de zaten tatlı ilgili bir adamdı he şimdi tabi ben bazen nazlanıyorum yapabileceğim şeyi bile ondan istiyorum falan o da farkında oluyor şakayla söylenerek yapıyor ben sırf nazlanmak için nazlanıyorum ben gebeyim diyerek 😀
ilkmommylikheyecani Ben ondan razıyım Allahta ondan razı olsun ilk bebeğimiz zaten çok nazikti ama hamile kaldığımdan beri bebek gibi davranıyor bana ev işlerini bile o yapmaya çalısıyor bulantım var diye her konuda destekçim, biz eşimle kız bebek çok istiyorduk ve bebeğimize kız demişlerdi cinsiyet partisi yaptık vs kendimizi çok alıştırmıştık sonradan erkek olduğunu öğrenedik ben tabi şoka girdim ve ne yalan söyleyeyim alışverişte yapmıştım üzüldüm tabi böyle olmasına eşimde ilk şok oldu ama benim üzüldüğümü görünce çabuk toparlandı benide bir motive edişi var yani sanırsınız yıllardır erkek bebeği olmasını bekleyen bir baba Maşallah diyeyim 😅 Hani bir laf vardır ya çocuklar babalarını seçemez ama siz eşlerinizi seçebilirsiniz diye gerçekten öyle iyi ki eşim diyorum
Tugraseda bsrsnmz kız niye nazlanalım 😂 hiç işim yok öyle şeylerle valla. Ben hep kuyruğunu dik tutmayı tercih edenlerdenim. Gebeliğimi hastalık gibi gösteripte kendmi yetersizmiş gibi hissettiremem kimseye karşı. Gebeliğimin başlarında cok ciddi kansızlık ve tansiyon düşüklüğü yaşadım 7/5lerle ayakta geziyodum ve bunu asla dile getirmiyodum. Yoksa eşim ne araba kullanmama ne tek basıma dışarı cıkmama izin verirdi sürekli peşime birilerini takardı ki bu en sevmediğim şeydir. Özgürlüğümün kısıtlanmasına tahammül edemem. Doktorum kanama alanın görünüyo kanaman olabilir dediğinde dahi durumumu dillendirmedim. Ne naz çekmeyi severim ne naz yaparım karakter yapıma ters
femme bsrsnmz neysem o şekilde devam naza falan gerek yok. Hamilelikte bazen kadınlarımız ekstra ilgi bekliyor ama bilemiyorum. zaten çok şükür eşim ilgili birisi bende fazlasını bekliyorum
egeniinaannesi İlk aylarda bulantilarim yemek kokularini alir amaz kusmalarim hafif soğuk alginliklarinda sırt ağrılarım çok oluyordu Allah var eşim çok yardımcı oluyordu hamilelik sonuçta hormonlar çok etkiliyor kavgalarımız da oluyor du ama elinden geldiğince hep yardımcı olmaya çalıştı şu anda 9. Aydayiz malesef kendisi yurtdisinda olduğu için yanımda değil ama eminim ki yanımda olsa yine ilk aylardaki gibi mutlaka yardımcı olurdu burda biri yazmış işte çocuklar babalarını seçemez ama anneler eşlerini seçebilir diye ne olursa olsun iyi ki eşim 😊💗 eminim ki bebeğimiz doğunca da ona çok iyi bir baba olacak Allah izin verirse 🙏🏻