Sibelsibos Artk galiba bende olmayacak şu pik olayi dedim ama başardım galiba doğrusudur sizce hanımlar canolar 🙏🥰
Selinakbas Sibelsibos 27 ve 22 Mayıs çok iyi çıkmış umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın canım benim ❤️💐
Selcanunal2004 Sibelsibos 27-28 çok iyi çıkmış canım 3 gün değerlendir Belinin altına yastık koy ve hemen kalkma Ayaklarını havaya doğru kaldır.
Sibelsibos Kirmizibasliklikizzzzz ya evt çok şükür hep silik silik göruyordum olmiycak diyordum dün oldu inşallah dahada hayırlı haberler alırım tüm isteyen bacilarimla 😘😘🥰🤲
Sibelsibos Kirmizibasliklikizzzzz sana bir şey sorucam canım dün biz öglen değerlendirdik sonra anneme gitmek zorunda kaldim bugün geldim tekrar değerlendirdim yani öglen yaptığımda ilişki fark edermi akşamla
Sibelsibos Selcanunal2004 aynen öyle yapıyorum canom tüp bebek sonrası garip bı adet yasadim yumurtlama günlerimde garip oldu ama sanırım yakaladım 🤲😘😘
Kirmizibasliklikizzzzz Sibelsibos yok fark etmez hatta gündüz saatlerinde sperm daha hareketli oluyormuş 🤭