Masalmina1233 Kızlar gebelikte çarpıntı yaşayan varmı bayılacak gibi oluyorum özelikle yemeklerden sonra sizdede oluyormu ne yapıyorsunuz öyle olunca ben panik atak geçiriyorum resmen özelikle son aylarda arttı 33+6
Dkmsnsmsp Masalmina1233 aynen canım bende de oluyor malesef 29 haftadayım internette kansızlıktan yazıyor anlamadım 😳
Mucizemgeldi Masalmina1233 daha geçen acildeydim bende de çok çok oluyor hatta bende buraya yazmıştım. Ne desen var bende maşallah birşeyden eksik kalmıyorum 😔😔
Elfelf0 Masalmina1233 oğlumda çok yaşadım adım atsam dusucek gibi olurdum 3 kez kardiyoloji ye gittim ek atım çıktı birinde ufak bı ilaç verdi kullanamdim doğumdan sonra azaldı . Psikolojik mis 1 dene panik atak tedavisi gördüm tamamen gecti
Lajanam Benim de çok oluyor hamilelikte normal kuzum özellikle yemek yerken oluyor tansiyonum çıkıyor yavaş yiyiyorum
Masalmina1233 Mucizemgeldi bende senin gibiyim bazen diyorum ölüp gitsem tövbe Estağfirullah ya çarpıntı beni çok zorluyor ya 😒
--alperen-2023-- bendede oluyordu kızlar gebelikte normalmiş doktorum kardiyoloji ye gonderdi oda çarpıntı için ilaç verdi
Bellabells --alperen-2023-- kullandın mı ilacı.bana da kardiyolog verdi çarpıntı için betablock.kullanmadım. Pek iyi bir kategoride değil
Masalmina1233 --alperen-2023-- benim bişey yok dedi panik atak dedi e ne alaka yemek yedikten sonra falan başlıyor heyecan olunca
--alperen-2023-- Bellabells evet kullanıyorum kadın doğum doktorum da biliyor ne kullandığımı çok düşük doz zaten
Bellabells Masalmina1233 adam biliyordu gebelik durumunu ona rağmen verdi.kadın doğumcu c kategorisinde.bunun kararını sen vereceksin dedi. Ben de kullanmadım valla.
Masalmina1233 Bellabells banada bitane verdiler de kullanmadım korkuyorum ya ama çok zorlanıyorum. Artık çarpıntı olunca fenAlık geçiriyorum
Bellabells Masalmina1233 bende de çok oluyor dışarıdan kalp atımlarımı görebilirsin zonk zonk. Korkma normal bir durum.ben de 35+2 deyim. Rabbim süreci sağlıkla atlatmayı nasip etsin