Hunya Merhabalar, Ana kucağı almak istiyorum ama sallantılı mı alsam normal mi bilemedim çok da fazla marka var yorumlarında da biri iyi diyor biri kötü kararsız kaldım. Tecrübeli anneler ne önerirsiniz marka olarak yazarsanız sevinirim
SaHil_Hayat Hunya elele den elektrikli aldım canım çok da memnunum kullanmaya başladık Çok şükür herkese de tavsiye ederim
Senaykork Hunya prego Riva modelini öneririm, 16 kilo oğlumu bile taşıyor 5 müzik ayarı, 3 sallanma ayarı 2 kademede yatış pozisyonu var Bu modeli almasanizda kendi sallanan otomatik alın kesinlikle Diğerlerini siz salladiktan sonra pusette aynı işi görüyor
Serra3434 Hunya bende elektrikli alacktim ama 2 3 ay anca kullniliyomis cocuk hareketlenince kullnamiyolar ben oyuzden digerinden aldim ona verecegim parayada farkli seyler aldim
Mrvctn Hunya ne alacaksın bilmiyorum ama ne alırsan al en fazla 9 ay kullanacaksın bunu bilerek al , bi arkadaşım otomatik aldı bebek sallanmasında uyanıyor bir arkadaşım ahşap olanlardan aldı en fazla 4-5 ay kullanabildi küçük geldi.. biraz şans işi sanırım ben kanz ın civilden indirimini yakalayıp aldım otomatik değil klasik kuzu resmî var üstünde
Shibalba Hunya Bende mamma aldım, ark memnundu Bebeğin kendi kendine sallaması gelişimini pozitif yönde etkiler diye öyle aldım