Kubra0mehmet Kızlar yarın kontrolüm var 33. Haftanın içindeyim sizce doktor sezaryen için gün verir mi yarın neye göre karar veriyorlar doğum tarihine
Golge98 Kubra0mehmet eğer Bi sıkıntın yoksa şeker tansiyon gibi sezaryen günü vermez bebek makat gelisse gün verilir Bi rahatsızlığın varsa doktor seni sezaryene alır harici eğer özele gidiyorsan kendi isteğinle olabilirsin sezaryen
Puhu_ishak Kubra0mehmet özele godiyorsan ay as rlsr ama günü şimdiden vermez bir sorun yoksa 36 gibi karar verir, devlette takipliysen genelde 40 a kadar beklerler
incinur0102 Kubra0mehmet özele gidiyorum 32+6 yız daha 30.haftamda sezaryan günümü belirledi,bı aksilik olmazsa dediği tarih olucak
Kubra0mehmet Puhu_ishak Puhu_ishak özele gidiyorum ama ara ara sancım oluyo dün nts ye bağladılar ama sancım çıkmadı eve gelince başlıyo hastaneye gidince çıkmıyo
Prensesannesi14 Puhu_ishak benimde 33 haftalık oldum bu gün acaba doğum için bişey söyler mi doktor ilk gebelin normal mi sezeryan mi vs. Normal istiyorummmm Tabikide ben acaba tahmini tarih verir mi
Puhu_ishak Prensesannesi14 normale hiç vermezler belli olmayan bir durum Max soyleyecegi 40 a kadar bekleriz olur
Kubra0mehmet Prensesannesi14 çatı muayenesi yapar normal doğuma uygun musun diye sezaryen istersen sancılarına göre ya da bebeğin gelişimine göre gün verir bence ama normal doğum adı üstünde bebek istediği zaman gelir canım
Tmtugbaa Bana 34+5 de gün verdi ama eşimin listesi aylık hazırlandığı için ben söyledim gün verirmisiniz diye yoksa 37 de konuşuruz demişti.