Haziran34 Brownie ewet benim 3 cm açıklığım wardı suyum gelmemişti ebe bana dedi suyun patlayınca sancın dahada artacak açılman 4 cm geçerse epidural olamazsın dedi bende hemen epidural istedim
Tagule valla ben sancilari o kadar hissetmistim ki dayanamiyrdm artik epidural oldum dinlenmistim bir kac saat sonra dogum olmustu hemsire ikanmam gerektigini soyleyilcr zaten yorgun da degildim iki ikinmada çikti çocuk.Yani epidural büyük rahatlik bence
Mochi Haziran34 bende bunu anlamış değilim. Acıyı hissetmesem de bebeğin toplandığını çıkmak için hamle yaptığını vs anlamıştım ve ona göre ıkındım çok hızlı ve kolay oldu. Şimdi 2. Ye hamileyim yine epidural normal doğum istiyorum olursa inşallah
Haziran34 Mochi korkutmak için boş boş konuşuyorlar işte bazıları 😂 epidurali herkese tavsiye ederim korkmayın ıkınma isteği oluyor ve bebek çıkıyor diye yazıcam heryere 😂
Brownie Haziran34 Mochi Çok teşekkürler kızlar, epidurale sığındık o konuda da böyle şeyler söylenince ben korkmuştum biraz ama şuan desteklerinizle yine kendime güveniyorum
Mochi Haziran34 bende her gördüğüme yazdım yazmaya da devam edicem😂 böyle bir rahatlık, mükemmel doğum varken neden boşuna acı çekelim ki 😁
Mochi Brownie kendine güvendiğin sürece herşeyi yapabilirsin🌸 ben bilgisiz ne yapacağını bilmez panik halde doğuma başladım o halde çok güzel geçti. Şimdi ne yapmam gerektiğini biliyorum en önemlisi nefesini doğru kontrol edebilmen bununla ilgili eğitim al yada videolarla kendin çalış bu doğumumda buna çok dikkat edeceğim bende
Brn_cnn __empatizan ilk dogumumda ne epidural ne suni sancı verilmedi kendi sancimla doğurdum. Epidural verseniz falan diye sorduğumda yolun sonuna geldin neredeyse şimdi 2saatte dogurucagin çocuğu o hissizlikle 5saatte zor dogurursun pek önermem ama sen bilirsin dediler ben de vazgecmistim yani ıkınma hissi olmadığı için doğum süresi uzuyor sanirim
BilgeYavuz __empatizan bendede aynısı oldu dedim ıkınma gelmiyoki bide sancı öyle bi kuvvetliki o an mal gibi kalıyodum onlar bağrıyodu ıkın diye beceremiyodum çok anlamsız gerçekten yedi yıl oldu yok kesnlkle ıkınma hissim olmadı hatırlıyorum bunda nasıl olucam acaba
Sna-0567 __empatizan yok tansiyon sorunum olduğu için doğum hızlanın diye en son dozda verildi suni sancı.
4bebeannesi Tabikide faydalı bir uygulama ilk 2de oldum 3.dogumumda vakit kalmamişti şuan 4.bekliyorum kesinlikle yaptiricam 3.dogumum tamam hizli oldu ama hic hatirlamak bile istemiyorum o anı, epidural buyuk nimet🤗