Hilalalara 18+2 günlük hamileyim ve ilk gebeliğim ilk heycanım ve dolayısıyla fazla toy ve cahilim bu konularda yaklaşık iki gündür burnumun direği nefes aldıkça o kadar ağrıyo ki tarifi imkansız ve üstelik bu ağrılar yüzünden burnuma sürekli olarak kan kokusu geliyor acaba sebebi ciddi bi durum olabilir mi 🤔🤔
Meyland Hilalalara Burnunuzda kılcal damarlarınız çatlıyor sanırım. Bendede oldu bir süre geçti sonra. Yine doktorunuza bir danışın isterseniz. Geçmiş olsun🙏🏻
Baklava Hilalalara valla bana surekli geliyo 😅 Biktim kan kokusundan 😅 Ama benim 20 de filan basladi burnumun kanamasi. Coguda genzimden asagi akti. O yuzden bende nefret ettim hala kaniyo 30.hafta bitiyo bu gun 😏
Oznr Hilalalara bende de oluyordu o haftada her banyodan cikista kaniyordu hatta. sana sadece kokusu geliyorsa icten ice kucuk damarlarin catliyordur
Hafizeipek Hilalalara benim de kanım çok yüksek ama herkese veriyorum dedi verdi doktor tadı çok çirkin vampir gibi hissediyorum kendimi 😑
Hilalalara Hafizeipek yok bana diretilmedi artı olarak midem çok hassas iç deseydide herhalde içemezdim diye düşünüyorum 🤔🤗
Hafizeipek Hilalalara hiç içmediğim hiç yemediğim şeyleri yiyip içiyorum ben de hamile kaldığımdan beri ama iyi ki olmuşlar 😋😍
Eraa Bu haftalarda burun kanamalari burun tikanikliklari olabiliyor onla bir ilgisi varmi bilemiyorum
Hilalalara Eraa evet burun tıkanıklığımda var hani acaba burnum kanıyo ama genzimden gidipte haberim olmadan yutuyosam bebeğime bi zararı olur mu diye endişe ediyorum 😔
Hilalalara Hafizeipek bakalım benim ilk evlat Sevinç’im ama daha kucağıma almadan o kadar sevgi dolu ki içim ayyy bakalım 🤩😍
Hilalalara Meyland doktorum izne ayrıldığı ve başka doktora gitmek istemediğim için Cuma’ya kadar bekliycem mecbur ama verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ☺️