AlininAysesii Grip oldum ve ilk gecem henüz, tıkalı olduğum için uyku falan bırakmadı bu meret... Üstüne bir de bulantı eklendi, acile gitsem bunun için bi şey yaparlar mı?
Sirvanaydiner AlininAysesii valla benden sana tavsiye mutlaka bi acile git ben 10 gün çektim, gittim bi serum bi tanede sprey verdi çok şükür daha kolay daha rahat atlattım. Bi de ayva bal ve ıhlamur kaynat canım çokk iyi geliyo. Geçmiş olsun şimdien
Birsenvergili AlininAysesii bende grip olduğum da solunum sıkıntım olmuştu hava vermişlerdi havadan birşey olmaz kuzum saf bi zararı yok doktorum demişti birde bol bol mandalina portakal c vitamini al birde ıhlamur içebilirsin
Kypnrbrcu AlininAysesii 3 gündür bende çok kötüyüm bişry yapamıyolar hamile oldgum ıcın hastaneye gitmedimdr öksürük cok kotu edıyo öksürünce karnmda agrıyor
Cansugomur Serum takarlar bide hava verirler canım geçmiş olsun c vitamini al bol bol kendini sıcak tut
AlininAysesii Hava verilmiyormuş, bebeğe zarar verdiğini söyledi doktor. Neyse öğrenmiş oldum, çok teşekkür ederim ☺️ Cansugomur
AlininAysesii Sirvanaydiner Buraya yazdıktan hemen sonra gittim ama bulantı için serum verdi doktorum yalnızca. Bi de sprey ve antibiyotik yazmış, kullanıcam bakalım. Hamileyken daha bi zor hastalık 😷
Sirvanaydiner AlininAysesii evet maalesef zor😏 Ki ben hala atlatabilmiş değilim sadece daha iyiyim işteee
AlininAysesii Birsenvergili Benim daha önce başıma gelmediği için doktora hava istediğimi söyledim, Bebek’te komplikasyona sebep olur dedi, acil doktoru neticede ben de anlam veremedim 🤷🏼♀️ Sprey kullanıyorum şimdi, şükür o biraz rahatlattı.
Birsenvergili AlininAysesii sprey de burun içinse burun deliklerini açar en azından burundan nefes alman kolaylaşır kuzum
AlininAysesii Birsenvergili Evet burun için olanı kullandım ama boğaz için olanın prospektüsünde “hamile iseniz kullanmayın” yazıyordu, onu kullanamadım 🤧
Birsenvergili AlininAysesii burun için olanı kullan canım tıkanıklık olmasın ki nefes alabilesin birde bol bol meyve ye çok da aşırı kaçma ishal kabız olma birde aşırı yiyince su fazlalığı yapıyor dikkat et
AlininAysesii Birsenvergili Evet kullanacağım, antibiyotik yazmış, kullanmak konusunda biraz tereddüt ettim 🙁
Birsenvergili AlininAysesii bana da vermişti ben kullanmadım hiç bi zaman canım sana kalmış ama bence kullanma. Ağır bi ilaç sonuçta