Kubra-esc60 Arkadaslar park yatak öneriniz varmi ilk gebelik olduğu için tecrübesizim arastırmalarıma göre prego markası en iyisiymiş tabi kullanan varmi anne yanı olması önemlimi yada baska marka öneren varmi
Busraakay_26 Kubra-esc60 prego güzel ama ben elele madre aldım hem park yatak hemde anne yanı olabiliyor
incinur0102 Kubra-esc60 ben oğlumda duux almıştım,fiyatı o zaman için en uygun olanlarindan diye öyle seçim yapmistim.şuan kendisi 4 yaşında,tepe tepe kullandık,gittiğimiz yerlerede goturduk,3 yıl full uyudu,şimdi nasıp olursa kardeşide kullanıcak
pediatrihemsiresi Kubra-esc60 kanz with me kullanıyorum 8 aydır gayet memnunum anne yanıda oluyor 70*110
Biyologannee Kubra-esc60 baby plus hediye gelmişti. O kadar büyük paralar vermeye gerek yok zira ben evde özene bezene aldığım beşiği sattım sonra. Oğlum rahat etti park yatakta 😄
Elaozer Busraakay_26 benimde ilk gebeliğim kargoda şuan elele madre daha gelmedi kalitesi nasıl acaba
Gizemb41 Benimde ilk hamileliğim sonrasında yatak yaptıracağım için aşırı pahalı bir şey tercih etmek istemedim Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Anne Yanı Park Yatak aldım ölçüsü 70 × 110 cm. Araştırdığım memnuniyeti oldukça yüksek bir pak yataktı
Gizemb41 Chicco next2me de oldukça fazla memnuniyetliydi ama kullanım süresi çok daha kısa diye tercih etmedim ben
incinur0102 Kubra-esc60 duux capton oyun parkı diye geçiyor 70×110 ölçüleri,anne yani olmuyor sallanma özelliği ve ara kat özelliği vardı yeni doğanda da kullanmak için
Kubra-esc60 Biyologannee ben de bu mantıktayım 2 yasına kadar yada kullanabildiği yere kadar parkyatak sonra normal yatak
Dogaclk Kubra-esc60 ben yoyko kullandim. Kizim 20 aylik hala kullaniyorum. Bence en onemlisi icine normal yayli yatak almak. Park yatagin icine yatak diye satilan sungerlerden almistik bebegim hic sevmedi. Park yatak markasi fark etmez ama icine normal yayli yatak bence sart😊