Young16mom Kızlar merhaba 19.haftama girdim re genesis isimli folik asit takviyeli vitamini kullanıyorum hala da doktorum bıraktırmadı bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Siz kaçıncı aya kadar kullandınız?
Pnr_KMRC1 Young16mom sadece folik asit değil içtiğiniz vitamin multivitamin oluyor doğuma kadar kullanılıyor cnm bende farklı multivitamin içiyorum 26 haftadayım🌸
Young16mom Pnr_KMRC1 peki ben baştan beri bunu kullanıyorum evet içerisinde sadece folik asit olmadığını söyledi doktorum da. pek çok yerde okuduğum kadarıyla da folik asitin belli bir süreden sonra bırakılmaması otizme neden oluyormuş o yüzden tedirgin oldum
Young16mom sekerparemm siz bundan hariç folik asit kullandınız mı ben en baştan beri bunu kullanıyorum da
Zehra-55 Young16mom olur mu içerisinde folik asit var tabiki de, hiç mi okumuyorsunuz prospektüsünü, bi de hekim söyledi diyorsunuz insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen, önce merak edin ve içtiğiniz ilacın içinde ne var ne yok okuyun
Pnr_KMRC1 Young16mom içerisinde az miktarda var zararı olmaz korkmayın diğer vitaminlerde oldugu için içinde ben ama 12 haftaya kadar sadece folikasit içtim 12 haftadan sonra multivitamine geçmiştim
Young16mom Zehra-55 tabiki okudum sonuçta bebeğim için kullanıyorum neden bu kadar fevri şeyler yazdınız anlamadım. İlk hamileliğim ve merak ediyorum böyle bişey okumuştum aranızda okuyan duyan var mı demek istedim kimseyi yanlış yönlendirecek bişey söylemedim.