Tugbabu5952 Rabbim bebek bekleyenlere bebek şifa bekleyenlere şifa doğumu yaklasanları bir avazda kurtarmayı nasip etsn. Günahlarımızı af eylesin hayırlı kandiller hepinize❤️❤️
Miss Tugbabu5952 amin allahim bütün hamile anne adaylarına kolaylıklar nasip etsin rabbim bebeklerimize sağlık versin 🙏
Selinnnce Ne guzel bi post. Tesekkur ederim kendi adima😇 herkese hayirli kandiller Allah dualarinizi kabul etsin. Her isteyene saglikli bi bebis her hamileyede kolay dogumlar saglikli bebisler nasip etsin😇😇
Ozlemelif Hayırlı kandiller teşekkürler güzel duanız icin Rabbim herkeze hayırlı doğum hayırlı evlat nasip etsin ınslalah
Hafizeipek reinamm benim son 2 haftadır normal doğum korkumu yenmeye çalışıyor hoca meditasyon yaptiriyo ama hastaneye giderken gene korkarım büyük ihtimal 😛 eşlere masaj yapmayı öğretiyor o işime yarıyor mesela 😂😂😂😂
Hafizeipek reinamm korkudan hastaneden kaçıp sokakta doğurcakmisim gibi geliyor bana 😂😂😂bugün yoga hocasına sen nasıl doğum yaptın dedim sezeryan dedi ne konuşup duruyon dedim gözlerini kapat normal doğumu düşün diye 😂😂😂😂😂