Deletedmom_52 Kızlar şuan 34. Haftamdayım ama 33 den beri bende bir bulantı var ilk başlardaki gibi sabahları ve geceleri boş öğürtü oluyor yaşayan var mı normal mi?
Ece_burhan Deletedmom_52 bende de basladi 29 haftalikken basladi simdi 30 . Haftadayim ve devam ediyor
ballikedii Deletedmom_52 magnezyum takviyesi almaya başladığımdan beti benimde bulantı yanma ve mide ağrım var çok şiddetli eğer aldığınız takviye varsa o yapıyor olabilir mi 32+1 de başladım Şuan tam 34+0 oldum aynı devam bulantı vs
kevserky Deletedmom_52 bende yaşıyorum canım onu tuzlu bir şeyler yiyorum bastırmaya çalışıyorum. 34 haftalığım bnde bnmde 33 te başladı.
Deletedmom_52 ballikedii olabilir demir içiyorum ama dil altı şeklinde o heralde boğazımda hiç durmuyor valla tatlı tuzlu karışıyor midede 😢
Sunactn35 Deletedmom_52 bende yasamıstım bidemo agız tatsızlıgı falan olmsutu su içsem. Midem bulancak gibiydi 38+2 yim suan yok
ballikedii Deletedmom_52 aynen benimde asla durmuyor boğazım 14 kg almıştım bile bakalım kaç oldum çarşamba öğrenicem