Kizlar 29 hafta 3 günlük gebeyim ben okulda çalışıyorum cuma sabah işe gittikten sonra iş yapmadım oturuyordum sakatlamis olmam mümkün değil sırtıma bı ağrı girdi ki anlatamam oturtmadi o derece neyse duramayinca ambulansı çağırdım acile gttim yani nasıl anlatayım felaket bı ağrı Allah’ım al canımı dedirtti yani kan idrar verdim bı değer yüksek çıktığı için hastane bana ilaçlı tomografi önerdi çünkü ciğerlerde iltihap olabilir pıhtı atarsa ikinizinde sağlığı tehlikeye girer dedi tomografide bebeğe zararlı dedikleri için korktum ve vazgeçtim parol serumlar vs gram agrimi hafifletmedi ben o halde dün geceye kadar yine yel girmiştir usutmusumdur vs diye sürekli terledim duş aldım ılık duş aldım yattım kalkmadım yerimden yemek yedikçe kusmalar başladı yemeyincede kusmaya başladım yiyemedim yedikçe ağrı devam etti neyse dün gece yani cumartesi günü ağrıdan duramayip çaresiz kalıp ben tomografiyi kabul ettim kurşun yelek fln koydular karnıma çok şükür çocuk hareketli tomografi ilacını aldıktan sonra ben kendim ilacı kusturdum sürekli de suya dadandim vücuttaki radyasyonu atayım diye ve tomografi temiz çıktı hamileliğe bağlı bel sırt ağrısı olabilir dediler kizlar uzun yazdım kusura bakmayın ama hamilelikte bel şiddetli sırt ağrısıyla nasıl baş ettiniz neler yapabilirim sürekli yatıyorum ama çalışmam gerekiyor başka napabilirim bı çare bı yol arıyorum yardım edin lütfen 😔