Zehra_25x naneliseker_ ben 182 yi ariyorm direk randevu icin ve 24 saat acik gece 3 4 te randevu aldigimda oluyordu.
minikmucizemmmmmm naneliseker_ sabah saat 10a doğru sürekli bak. Ama bazen gün içerisinde denk geliyor bana. Randevusunu iptal eden oluyo herhalde
Zehra_25x naneliseker_ herhangi bisi yapmiyorsn canm ariyorsn hastane randevusuya suna basin diyor basiyosn sonra tc ni yazmani istiyor yaziyorsn bagliyorlar zaten soruyor hangi il hangi hastane vs onayliyormusunuz diyor onayliyorm diyosn bitiyo bukdr.
1Gunes naneliseker_ randevular cumartesi günü saat 10 da açılıyormuş kuzu takip etmemek lazım yada randevu hiç yoksa hatırlatma alarm kur diyor ona tıklamak lazım
Yenibirannee naneliseker_ ben dolu olduğunda talebinize uygun randevu oluşunca bildirim gönderini açıyorum hemen sms olarak geliyor. Girdiğimde alıyorum hemen
duyguogeday naneliseker_ canm tam 9.59 da tüm bilgilerini gir 10 oldumu arat randevu anca öyle bulabilirsin
Yenibirannee naneliseker_ talebinize uygun bos yok diyor sonra sms olarak yer olunca haber ver seçeneği cikiyor bende. Hemen haber gelio oyle alabiliyorum ben
YuvarlanamayanPaanda naneliseker_ bacım gece 3 de açıldı istediğim dr randevu 1 saate bitti akşam 4 sabah 10 da yenileniyor randevular
hllkc06 naneliseker_ mhrs yi arayıp hangi bölümden hangi hastaneye randevu alacağınızı söyleyin randevu yok sa bile hangi tarihte randevu açılacağını sorun onlar söylüyor. Yada mhrs de talep oluşturun biri iptal edince direk size mesal geliyor