Ebrugb @Hafizeipe teşekkür ederim :) bak ya dikkatli okumuyorsun veya karıştırıyorsun ben 2 kez gebe kaldım ilk gebeliğimde 7. Haftamda hem çatı muayenesi yaptı doktor iki parmak hem Spekulümla baktı hemde vajinal usg ile baktı sonrasında düşük yaptım ama bu iki üç gün sonra olmadı koltuktan kalktım kanamam geldi birşey olmaz deyip eve gönderdiler düşük yaptığımı anlattım şuan yine hamileyim 26 haftalık bu sefer doktoruma(başka bir doktor yani) ilk düşüğümden bahsedip çatı muayenesi istemediğimi belirttim oda tamam dedi ne elle ne vajinal ultrasonla bakmadı hem karından ultrasonla baktı anlatmaya çalıştığım bu yani bakmadan da olabiliyormuş ilk haftalarda illaki birşeyler sokmak şart değilmiş dedim arkadaşın durumunu bilemem enfeksiyon olmadım çünkü ama idrardan da bakılabiliyor diye biliyorum çünkü onda da hafif bir akıntı kanama tarzı bişey olmuş
Ebrugb @Maviseyyah teşekkür ederim 🙂 evet çatı muayenesi açılma yapıyor vajinal ultrason yapmaz diyor doktorlar ama ben yine riske atıp baktırmadım