Aysedemirr Ben ilkini normal yaptım Normal doğum dan yanayım ama sağlık sorunu olur mecbur kalırım kendimi bebegimi riske atmam sezeryan da olurum.

Aysedemirr 3 tane normal doğum yaptım ikisi suni sancıyla birisi kendi sancimla iyiki yapmışım doğum yaptığım gün ayaktayım hiç yatmadım. Ama sezeryan doğum da kötü bişey değil çatım uygun olmayabilir, bebeğin sağlığına bişey olabilirdi ve sezeryan da yapabilirdim.

Aysedemirr normal doğum gözüküyor bizim şimdilik son dakika Allah korusun acil ve riskli birşey olup da sezeryana dönmezse insallah. 37+1 🐣

Annecim58 bende normal istiyorum canım ama korkuyorum sağolsun kaynanam ve annem korkutuyorlar sen normal yapamazsın diye bir ara sancım olmuştu ağlamıştım o yüzden sanırım modum iyice düştü

Aysedemirr Allahtan aksilik olmazsa eğer sağlık sorununuz yoksa bi problem vs. Tabi ki en sağlıklısı olan normal doğum tercih edilmesinden yanayım 💕

Aysedemirr Hiç öyle düşünüp söylenenlerden etkilenip modunuzu düşürmeyin Sanciyi çekiyorsun ama sonrasında herşey bitiyor hafifliyor sun okadar güzel bir duygu ki yapamam diye bişey yok Allah zaten yardım ediyor sen normal istedikten sonra. 2.gebeligim benim 39 haftalığım bebeğim kanala inmedi henüz herhalde sezeryan diyecek banada bebeğimin sağlığını riske atmamak icin olacagim gibi duruyor yani Sakın korkma sadece sen ne istediğini bil.

Aysedemirr ben sezeryan düşünüyorum canım tabi bebislerin gelişine bağlı birazda 🌸nasıl gelmek isterlerse 🌸ama başından beri sezeryan düşünüyorum herkes nasıl doğurmak isterse öyle doğursun 😂🌸

Annecim58 çok haklısın canım hakkımız da hayırlısı neyse o olsun bebeklerimiz için de sağlıklısı neyse o olsun inşallah 😊🥰

Aysedemirr bende ilkini normal yaptım Allah biliyor ya sezeryan hiç istemiyorum ama mecbur kalırsam olurum tabi ama elinde seçim hakkı olan herkes eğer kendini hazır hissediyorsa normal öneririm tabi

Aysedemirr ilk gebeligim kardesm sezeryan oldu cok zorluk cekti oyuzdn ben normal istiyorm bi sorn olmazsa tabi

Aysedemirr bizim tüp bebek olduğu için sezaryen oldum ama doktorum normal yapabilirsin herşey uygun görünüyor normal doğum için dedi ama ben riske atmamak içşn sezaryen dedim, keşke normal bekleseydim diyorum ben çok zor geçirdim, ama herkesin aynı değil bünyesi bidaha bebem olursa ve normal yapma şansım olursa normal doğumu tercih ederim. İyileşmeye süreci çok ağır geçti benim
        Ama dediğim gibi herkesin tecrübesi farklı kimseyi kötü etkilemek istemem 🌸