_Ceyda_ 35+1 ¾ gündür mide bulantısı mide yanması var. Nefesimi tam alamıyorum kaburgam agrıyor mu batıyor mu çok değişik duygular içerisindeyim 😅😅
Cicilibicilim _Ceyda_ aynı valla bu belirtiler bende de var mide yanması çok şükür o kadar değil olunca da bi hap var onu atar atmaz geciyo
gulsumd1 Cicilibicilim 35+1 inanılmaz midem yanıyor yürüyemiyorum direkt kasılıyorum bebişim toplanıyor ve sabahları kasık acısıyla uyanıyorum nedense 🫠
Cicilibicilim gulsumd1 ayy bende sabahları uyandığımda kasık batması kramplarım oluyor ama sonra geçiyor gün içinde artık sancilarim oluyor
Eminedmghcgllr Cicilibicilim ben anlamadim bilmiyorm inan ama tamda doktorda muayene ederken hareket etti canimi acitti.totosu yukarda sertt ve acitiyordu.totosu o dedi oyle anladm yani.bide artk kendini itiyor gibi sasiriyorm nasil bir döngü bu diye😀😀kanala dalmak istiyor gibi asiri baski oliyor😀
Cicilibicilim Eminedmghcgllr bende öyle hissediyorum işte cuma günü randevumuz var bakalım bizim beyfendi dönmüş mü 🫠
Cicilibicilim Azeriqizi Allahım hepimize sabrını versin inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı🤲🥹❤️
Minaesra Cicilibicilim herkes aynı şeyleri yaşıyor belli ki, bende öyleyim kasık ağrısı kramp bebek toplanması kasılması 😩 mide ağrısı Oyy oyyy hayırlısıyla bir vaktinde doguralim da inşallah 🤲
Cicilibicilim Minaesra Amin amin inşallah canm ya valla zorlanıyoruz artık sağ salim doğsun bebişlerimiz🤲🥺