Cemree995 Melek__55 benim bat 10 dün kan verdim acaba mı diye 0 çıktı kızlar erken mi sizce olsa çıkar mıydı yoksa
Melek__55 Cemree995 çok erken tabiki de bekle adet gününü bence yumurtlamani biliyorsan on iki gün üstünden geçince test yap çıkar ozaman
Cemree995 Melek__55 27 si yumurtlama günümdü canım bende çok hissettimm acaba mı diye düşündüm ama 0 çıktı beta bir hayal kırıklığı ardından tabi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Melek__55 Cemree995 bir hafta olmuş yeni çok erken daha benimde 28 ama ben sekizinde test yapacağım anca ozaman çıkar çünkü
Melek__55 Esillla Cemree995 Sibelsibos Esillla Miracleee Kvser belirtileriniz varmı kızlar ara sıra kasik ağrısı ve midem yanyor bazen ya sizde durumlar nasıl 😁
Annevekizi Melek__55 off benim yumurtlama uygulamaya göre 4 Haziran ama bende akıntım i takip edeceğim sanırım uygulama tam gostermeyebiliyor çok stres oluyorum ovulasyon testinde
Melek__55 Annevekizi canm zaten uygulama ve yumurtlamanın alakası yok benim de adetin on altıncı günü göstertiyordu ama 20sinde oldu akıntını takip et başladımi akıntın gün aşırı ilişki olsun
Sibelsibos Melek__55 fazla uyku sag bel agrısı ve arada kasık batması ve baskısı yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😄😄😄😘😘
sunshine_ Melek__55 canım selam yumurtlama tarihin 28 i sanırım yanlış görmediysem benim de 27 si 9 u regl tarihim bende de kasık ağrısı var acaba regl belirtisi mi ara ara sancılar giriyor batma gibi
Kvser Melek__55 göğüs ucu hassasiyeti başladı bende ve yumurtlamam solda olmuştu iki yumurta şuan sol tarafımda bel kısmımda arada bel sızlamış var başka bir belirtim yok inşallah hamileliktir 🙏🏻😢sizin var mı bir belirtiniz bat 9 Haziran sizlerin ?
sunshine_ Sibelsibos canım baskı dediğin şey otururken falan kasıpında bişey varmış gibi oluyor o mu bende öyle oluyor eskiden kasığım öyle değmezdi bacağıma hissetmezdim
Sibelsibos Melek__55 ne diyim canooo her kadının farklı belirtileri var benimki baskın çıkar belki 😄😄🤣🤣
Melek__55 sunshine_ bendede ara ara kasik batması var evet yumurtlama günüm 28 adet de sekiz adet ve hamilelik belirtileri çok benziyor bende şuan kasik ağrısı var bakalm
Sibelsibos sunshine_ karnımın alt bölgesine sanki birşeyler koymuşlar gibi hafif ağırlık hissediyorum aradada kasıklarım da sızlama var 😊